Д-р Люсиен Михов, общопрактикуващ лекар в Катунци, е пребит по

...
Д-р Люсиен Михов, общопрактикуващ лекар в Катунци, е пребит по
Коментари Харесай

Пребит лекар: Молих се като малко дете на сотаджиите да ми помогнат, а те стояха и гледаха

 Д-р Люсиен Михов, общопрактикуващ доктор в Катунци, е пребит по време на коледните празници в Сандански. Инцидентът е станал по време на нощно дежурство. През нощта на 23 против 24 декември предходната година на вратата на незабавния кабинет в Сандански се чуло дълготрайно звънене и мощно тракане. Лекарят отворил, видял трима мъже и жена, помолил ги да не удрят вратата, оповестява bTV.

Когато влезнали в кабинета, мъжете почнали да ритат и удрят лекаря. Свалили му очилата и го заплюли в лицето. " Докато се усетя какво става стартира едно ритан, боричкане, псуване, обидни думи по мой адрес, без причина ", оплака се докторът. 

" Имаха знания по отношение на карате. Единият с подобен шут и подскок и ме изблъска в гърдите и аз паднах на земята. Започна отново ритване, пердашене, шутове ", прибавя той с треперещ глас. 

Д-р Михов съумял да натисне паникбутона. Отзовал се екип на СОТ. Лекарят твърди, че чиновниците на СОТ не подхванали нищо, единствено гледали, даже не извикали полицията.

" Стояха на вратата и гледаха все едно холивудски филм. Не се намесиха малко да ми оказват помощ. Молих ги със сълзи на очите като малко дете да извикат полицията, която е единствено на 10-15 метра от кабинета. И това не направиха ", разкрива доктор Михов. 

Лекарят прегледал въпреки всичко дамата, назначил ѝ лекуване, само че когато изискал име и адрес, тя избягала. Д-р Люсиен Михов е подал тъжба в полицията, безапелационен е, че повече няма да дава нощни наряди в Сандански. Проверка сподели, че нападателите са открити, казусът е предаден на прокуратурата, само че оттова го върнали на  полицията за още разпити.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР