Д-р Людмила Емилова е признат специалист в областта на здравословното

...
Д-р Людмила Емилова е признат специалист в областта на здравословното
Коментари Харесай

Хванаха д-р Емилова да пирува с вредни храни в ресторант, а клиентите си кара да гладуват

Д-р Людмила Емилова е приет експерт в региона на здравословното хранене - през нейната фамозна клиника са минали не една и две известни персони, на които лекарката е помогнала да се отърват от непотребните килограми. Сред най-известните е Глория, която е в доста топли връзки с Емилова.

Но, както се оказва, и диетолозите си имат своите дребни провинения. За едно такова ни осведоми четец на "Хот Арена ", който съумя да улови доктор Емилова в недотам комфортна обстановка. Ето какво написа той:

„ Докато има балами, които заплащат на доктор Емилова по няколко стотачки, с цел да стоят гладни в продължение на 20 дни в клиниката й, проповядващата здравословно намаляване с плодове и чай лекарка се тъпче с мазни и нездравословни храни. “

Това споделя читателят в сигнал, изпратен до пощата на редакцията. Казаното от него е съпроводено и от фотоси.

„ Обядвах с другари в ресторант „ Воденицата “ в Благоевград, когато на прилежащата маса седна доктор Емилова, съпроводена от своя позната. Съвсем естествено, стана ни любопитно какво ще обядва обявилата се за лечителка докторка. И останахме сюрпризирани, когато започнаха да носят на масата й разнообразни блюда, едно от които пържени картофи, а другото пръжки.

При това обядът на Емилова като количество можеше да засити най-малко 5 души, само че тя и дамата с нея се оправиха героичен с мазните манджи. Когато се наобядва, доктор Емилова изпуши няколко цигари с кафето си, нещо, което също ни втрещи, и си потегли. Не устоях на изкушението да фотографирам масата, преди сервитьорът да прибере чиниите. Мисля, че не е нужно да разясня повече, Снимките приказват задоволително. Впечатление вършат и големите задни елементи на „ лечителката “, които сигурно не си е „ отгледала “ с чай, мед и плодове “, написа нашият четец (споделяме поста без редакторска намеса).
д-р Емилова механа

Коментарите оставяме на вас - одобрявате или осъждате?
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР