Д-р Любомир КановВойната на Путин отдавна не се води само

...
Д-р Любомир КановВойната на Путин отдавна не се води само
Коментари Харесай

Информационната и хибридната война са много ефикасни и най-важното - в България не струват почти нищо

Д-р Любомир Канов

Войната на Путин от дълго време не се води единствено с оръжия. Тя е била постоянно и на първо място осведомителна война. Сметката е елементарна. Един комплициран снаряд, за който са нужни западни процесори и задълбочени научни разработки, коства примерно 40,000 $ или половин милион рубли. За ракета “ Сатана ” “Калибър ” или “Бук ”, с които да се обстрелват жилищни здания или да се смъкват пътнически самолети са нужни десетки и стотици милиони рубли. Даже милиарди. А военно-стратегически цели, като да вземем за пример да се възпре военна помощ за Украйна или да се отклони България от нейната политическа принадлежност към Запада могат да се реализиран доста по-ефтино. Ето,

купуваш Копейкин против нищо и половина —

едно къщѐ на морето, някаква дискретна разплащателна сметка обаче в конвертируема валута в странство, заричане за политическа кариера и за достъп до държавната пара̀. Буквално, против оскъдна сума печелиш борба, осведомителна борба и то в цяла натовска страна, където към този момент си конфигурирал за държавен глава един “натовски ” военачалник.

Стотици хиляди бетонни глави, замръзнали в спомените и фантазиите си за Живковска България, която не е “колония ” на Съединени американски щати, а непосредствено една от Съветските републики, дружно с цялата съветофилска медийна войска, отпред с пропагандиста Волгин от Националното Радио, плюс децата на всички ченгета и борци против капитализма и фашизма с пари в офшорки, че даже и внуците им — всичко това работи за Путин, без даже един “ патрон ” на бойното поле, изстрелян при военни дейности.

Информационната и хибридната война са доста ефикасни и най-важното —

в България не костват съвсем нищо.

Бетоноглавието е всесилен асистент, непознаването на руско-съветската история в България оказва помощ също, подаянията за подлогите (израз на Митрофанова) са скромни, резервоарът от “дебили ” (израз на проф Иво Христов) е съвсем изобилен. Какво му плащаш? А в случай че се обърне “палачинката ” (на което обезверено се надяват русофилите, дегизирани като патриоти), бъдете сигурни, че още на моста в Русе и на пристанището Варна персонално ще посрещнат руските танкове с самун и сол. Разбира се, в случай, че “палачинката ” се обърне, а танковете “Армата ” не са се трансформирали в това време в остаряло желязо някъде в Украйна.

За танковете обаче ще имат грижата украинците, а за Копейките и опълчването на тяхната осведомителна и хибридна война сме виновни ние. Унтерофицер Копейкин не би трябвало да бъде създаден благодарение на хибридни избори в локален български оберщурмбанфюрер от щаба на своя московитски стопанин. Така че всеки, който умее да мисли, е задължен да го направи в деня за размисъл, само че още повече когато дава своя глас.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР