Д-р Любомир КановБеше наистина мъчително да се наблюдава “натовският офицер”

...
Д-р Любомир КановБеше наистина мъчително да се наблюдава “натовският офицер”
Коментари Харесай

Физиогномичният двойник на Живков говори на най-висшия форум на НАТО

Д-р Любомир Канов

Беше в действителност трудно да се следи “натовският офицер” Румен Радев, конфигуриран от Москва, по какъв начин се пробва да огъва дървения си език с текстове, евентуално написани от “Майстора” — неговият консултант от Държавна сигурност Александър Маринов, само че произвеждащи единствено мъчителни конвулсии у оня, който е решил да се самоизмъчва и да го слуша по време на Европейската среща в Мадрид.

Така се получава, когато някой учтив от терминологията на Централния Комитет на Българска комунистическа партия, с бездарната си словосъчетание на умствено убит функционер, се пробва да каже нещо “умно” и “значимо” пред форума на образованите европейски политици. Централен Европейски политически конгрес?

Физиогномичният двойник на Живков приказва, ех!…

Безмислени брътвежи, нищо не значещи изрази. Фосил от комунизма, който се пробва да се прави на европейски водач, с репертоара на партийната си лексика. Много несъвършен човечец, който се е озовал заради нелепостта на изборната система, отпред на България. Поне да беше направил едно “коремно”, та всички заедно да му се зарадват.
Защо ли България избира такива хора за свои Президенти?
Защо?
Голяма горест има в българската орис.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР