Д-р Любомир КановАз съм фашистка сган, г-н Дърев. А всички,

...
Д-р Любомир КановАз съм фашистка сган, г-н Дърев. А всички,
Коментари Харесай

Писмо до Дърев


Д-р Любомир Канов

Аз съм фашистка паплач, господин Дърев. А всички, които ме изтезаваха по пандизите —мен и задачите ни родове, до момента в който бащите ви, другарю Дърев, и всичките тези, дето избиха цвета на нашата нация, са елитни красавци. Един от предателите на дедо ми от Лагера Белене, с най-подлите доноси против него, тъй като той се беше опитвал да оказва помощ на фамилията му, до момента в който оня чакал да излезе от лагера, имаше в досието от Държавна сигурност псевдоним “Юнак ”. А лагерникът с две присъди излежани в душегубките, по знамение оживял, земеделецът Петковист, Гичевист и мой основоположник, в досието си беше наименуван “Скот ”.

Ние сме привикнали да ни слагате избрания, изключително от предателската ви партия, която живя предпазена от Шпагина толкоз десетилетия.

Моите названия в Държавна сигурност и в Наказателното Седмо Отделение в Затвора, с изключение на с четирите ми имена (тоест обратно до прадядо), както бяха именувани единствено политическите и смъртниците, бяха две:

“Продажник ” и “Десидент ”

После някой беше задраскал “е’’-то с писалка и беше поставил “и ”.

Дърев, вие обичате да ни обезчовечавате, като ни наричате паплач, преди да ни избиете. Това е вашият жанр. Предпочитате да ни разбиете главите с търнокопи или лопати, с цел да не вдигате доста звук, само че дружно с Костадинов-Копейкин и с Шпагина на Путин бихте се зарадвали да ни изправите до стената и да ни разстреляте и с автомати. Ние сме “гадове ”. Така ни назоваха вашите следователи от Държавна сигурност, паплач е просто последното допълнение към вашата идеологическа лексика. А за какво ли ние

не ви разстреляхме като Чаушеско,

когато му беше времето? Когато Времето беше наше? Защото ние сме хора, а вие не сте. Защото душите ви са толкоз покварени, че дори се вършиме на християни, палите свещи, кръстите се, а в действителност сте най-банални тоталитарни убийци. Защото сте в действителност паплач, тъкмо толкоз отвратителна и сродна с фашистите, толкоз братска по идеология и процедура, че сред вас няма никаква разлика. Идете и се покайте господин Дърев, определете се дали сте мъж, жена, човек или човекоподобно и изпитайте най-малко един път най-човешкото възприятие, което се назовава позор!

Б.Р. Писмото е предизвикано от думи на Велислава Дърева във фейсбук: „ Гнусна фашистка паплач “, реакция след слязването наа паметника на окупатора.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР