Д-р Линда Ланкастър е в София за двудневен семинар –

...
Д-р Линда Ланкастър е в София за двудневен семинар –
Коментари Харесай

Холистичното гуру на Холивуд: Какви съвети за здраве дава д-р Линда Ланкастър?

Д-р Линда Ланкастър е в София за двудневен семинар – през днешния ден и на следващия ден, както и за представянето книгата „ Хармонично лекуване “. Тя е холистичното гуру на Холивуд - съветникът по здравословните въпроси на Робърт Редфорд и Гуинет Полтроу.

Лекарят натуропат употребява силата на природата, енергийната медицина, билките и хомеопатията, за лечение  на своите пациентите.

„ Имам чувството, че моите прародители са тук – тази част на света, и ми оказват помощ. Странно е, че оказах тъкмо тук,  Последните 3 години не преподавах и в този момент пристигна време още веднъж да стартира, това ще бъде първата ми лекция след 3 годишно спиране, тъй че се завръщам безусловно към корените си “, казав доктор Линда Ланкастърна.

Спомня си, че нейните пра-пра родители са пристигнали от Украйна (тогава Русия), тъй като са бягали от цяра. „ Затова постоянно съм си мислила че съм рускиня. Затова ми беше забавно да видя развиването на спора там и се надявам скоро всичко спокойно да завърши “, споделя още натуропатът.

„ Аз съм лекар натуропат, упражнявам от 42 години - хомеопат, билкар, антропософист. Използвам медикаментите и медицинските техники на Рудолф Щайнер. Използвам силата на природата. Не съм просто натуропат, аз съм и енергиен практик. Пациентите ми са разнообразни, от целия свят, даже фамилии, тъй като обичам да работя с деца, тъй че трансформирам лайфстайла на цели фамилии “, изяснява още тя.

В началото хората просто идвали при нея и задавали въпроси – да вземем за пример с какво да се хранят. „ Тогава още не бях лекар - бях млада майка на 2 деца. Когато желаех да науча нещо ново, учителите просто се показваха. Затова и пребивавам в Санта Фе Ню Мексико. Една от моите учители  е от там и аз отидох при нея с цел да се изучавам, тя си отиде на 106 година “, споделя доктор Линда Ланкастърна.

Опитва се да науча кое работи и кое не работи.  „ Обичам да диря, да откривам  и когато се появи случай, за който никой не е разкрил лекуване, аз знам че природата има отговор за всичко. Аз не употребявам медикаменти и препарати, моята медицина е хомеопатията, билковата медицина и на първо място диагностицирането и анализирането на протичащото се с пациента “, споделя още тя.

Тя признава, че в никакъв случай няма да предпише на човек „ две торби с медикаменти “. Опитва се да схвана доста тъкмо какво се случва с пациента и по какъв начин да се подтиква неговата витална мощ, с цел да може той да си помогне самичък – това е в основата на хомеопатията.

Вижте цялото изявление във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР