Д-р Константин Думанов бе посочен от собственика на Локо Пд

...
Д-р Константин Думанов бе посочен от собственика на Локо Пд
Коментари Харесай

Бивш шеф на Локо : Крушарски няма пари, нормално е да има срив

Д-р Константин Думанов бе посочен от притежателя на Локо Пд - Христо Крушарски - като индивида, провокирал рецесията в клуба от последните седмици. Крушарски разгласи, че се отдръпва и прикани Думанов да поеме управлението на клуба.

Припомняме, че Думанов бе изпълнителен шеф на Локо в средата на предишното десетилетие и персонално той съобщи акциите на клуба в ръцете на Крушарски през 2015 година. Ето какво показа той в изявление за " Мач Телеграф ".

Г-н Думанов, вие ли сте огромният провинен за рецесията в Локо, за оставките в Борда на шефовете, за неприятните резултати и за недоволството на публиката?

-Не, несъмнено. Нещата са доста елементарни и ясни. Проблемът на Христо Крушарски не съм аз, а самият той. Той просто няма пари, няма средства, с които да покрива бюджета на Локомотив. И в този момент си търси врагове, с които да оправдае личния си неуспех в ръководството. Нямам визия за какво е показал моето име. Аз нямам никакво отношение към Локомотив сега, с изключение на като ентусиаст. Нямам присъединяване в управителните органи, нито желая да влизам тях. А нелепостите, че съм желал да вземам участие в градежа на трибуната, даже не желая да разясня. Аз се занимавам с импорт на стоматологична техника и нямам нищо общо със строителството. Дори не знам кои компании вземат участие в публичната поръчка. Това е работа на общината.
 Крушарски корав: Връщане обратно няма, потеглям си!
Крушарски корав: Връщане обратно няма, потеглям си!

Ето за какво

-Как ще коментирате сегашната обстановка в Локо и за какво се стигна до нея?

-Пак опираме до парите. Понеже Крушарски ги няма, обикновено е да има срив. Преди към 9 години, Локо беше в доста тежко състояние. Аз и още 18 индивида се събрахме, дадохме общо 330 000 лв., с които просто съживихме клуба. Дадохме ги, с цел да има въобще Локо Пд. Аз персонално предадох Локо Пд в ръцете на Крушарски с подписани 19 заявления, че нямаме никакви финансови искания. Крушарски взе Локо за 0 лв.! Вижте, няма нищо неприятно и укоримо, в случай че Крушарски излезе почтено и честно пред хората и каже: " Нямам повече предпочитание, нямам опция, нямам мотивация да устоявам клуба. Дайте дружно да намерим излаз. " Вместо това, той си търси врагове в мое лице. Четох, че съм го бил обиждал. Нека да излезе и да каже по кое време е било това, по какъв начин съм го обиждал, с какви думи! Няма да го направи, тъй като не се е случило.

-Как оценявате реакцията на почитателите, които желаят оставката на Крушарски, а и тази на Любо Пенев?

-Феновете постоянно са прави, тъй като те вършат Локо същински тим. Те разгласиха редица заявления и споделят нещата такива, каквито са. Напълно действителна позиция. Аз не видях някого да са обиждали, ругали. Още повече, че ентусиастите на Локо са едни от дребното в България, които са толерантни към управлението на клуба и дават сериозен задатък за ръководството. Какво да кажем за почитателите на Левски и ЦСКА следователно? Привържениците желаеме единствено Локомотив да е добре, да играе добър футбол, да радва публиката. И е обикновено да реагира, когато вижда, че нещата не вървят.

-Не е ли куриозно, че рецесията в Локо идва на фона на относително положителното финансово положение? Отборът има влиятелен треньор, положителни футболисти...

-Това е същински абсурд. И по тази причина считам, че няма основателна причина Христо Крушарски да се отхвърля тъкмо в този миг. Просто той си търси метод да се измъкне от Локо и да снеме от себе си всякаква отговорност. Затова и показва мен като огромния зложелател.

-Как ще приключи цялата тази драма в Локомотив? Оптимист ли сте?

-Винаги нещата приключват добре. Рано или късно ще се откри решение. Сигурен съм, че нещата ще се стабилизират. Клубът ни постоянно е изпадал в сходни рецесии и постоянно е излизал по-силен.
 Паника на
Паника на " Лаута "! Футболистите на Локо (Пд) желаят незабавна среща с Крушарски

Притесняват се за бъдещето на клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР