Д-р Ивайло Иванов проговори за първи път след вербалната агресия

...
Д-р Ивайло Иванов проговори за първи път след вербалната агресия
Коментари Харесай

Д-р Ивайло Иванов: Имам синини по гърба и по лицето

Д-р Ивайло Иванов проговори за първи път след вербалната експанзия и сборичкване в лекарски кабинет в Ново село

Лекарят съобщи, че се усеща потиснат и благодари за поддръжката на своите пациенти в този тежък миг.

Д-р Иванов се грижи за над..... пациенти. Сред тях е и Димо Станев, чиито близки настояват, че е умрял след сложена ваксина на Янсен. Нямало обаче токова лекарско умозаключение.

Пред камерата ни доктор Иванов съобщи, че мъжът самичък е настоял да го ваксинира, с цел да може да се върне на работа в Германия. А Венцислав Ангелов вижда за първи път, когато нахлул в кабинета му. След грозната сцена с принуждение ще заведе цивилен иск.

"Категорично бях атакуван от този господин, вижда се и на записите по какъв начин протяга ръка. Тези вербални офанзиви, тези физическите удари, тези блъсканици в стени. Имам синини по гърба, по лицето… Заплахи за ликвидиране. Аз не съм очаквал такова нещо. " - споделя пред Българска национална телевизия доктор Ивайло Иванов.

Лекарят споделя, че в никакъв случай никого не е притискал да се имунизира.

"Тук в България нормално показанията за имунизация се считат за противопоказания. Категорично сърдечно болните пациенти би трябвало да бъдат имунизирани. Той освен, че трябваше да се ваксинира, а трябваше да се ваксинира по-рано, с цел да се защищити от разболяване. Повтарям, за следващ път този човек умря от заболяване от КОВИД 19. " - споделя доктор Иванов

Д-р Ивайло Иванов благодари на сътрудниците и на пациентите си, които го поддържаха.

"Радвам се за тяхната поддръжка в този сложен за мене миг. "

Казва още, че случилото се не го демотивира и ще продължава, както до момента, да се грижи за своите пациенти.

Заради зачестилите случаи на експанзия над медици в Русе и жестокото ликвидиране на собственичката на верига аптеки Ери Пехливанян, публицисти приканват довечера русенци да възпламенят свещ у дома в символ на съпричастност.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР