Д-р инж. Димитър Белелиев става почетен консул на Румъния в

...
Д-р инж. Димитър Белелиев става почетен консул на Румъния в
Коментари Харесай

Румъния открива консулство в Пловдив

Д-р инж. Димитър Белелиев става почетен консул на Румъния в град Пловдив. Съгласие за откриването на консулството, което ще покрива областите Пловдив, Ловеч, Габрово, Хасково, Кърджали, Смолян, Пазарджик, Благоевград и Кюстендил, даде Министерски съвет.

Развиването на комерсиалните, стопански и просветителни връзки сред България и Румъния е един от целите на почетния консул. “Румъния е най-големият наш европейски комшия, със сходна история и непосредствен нрав. Ще направя всичко допустимо в района, за който давам отговор, да има взаимно навлизане на бизнес и просвета за по-добро бъдеще на нашите две страни “, разяснява доктор инж. Димитър Белелиев.

Димитър Белелиев има близо 30-годишен опит като началник и вложител в енергетиката. Той е магистър по стопанска система със компетентност „ Енергиен бизнес “ от Университета по национално и международно стопанство. Има и докторска степен на тематика „ Оценка на енергийната сигурност на България “. Автор е на ред изявления за енергийна сигурност.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР