Д-р Христина Каменова, която лично е приела служебния здравен министър

...
Д-р Христина Каменова, която лично е приела служебния здравен министър
Коментари Харесай

Контра: Лекар от Пирогов обяви, че Стойчо Кацаров е подписал документите пред очите й |

Д-р Христина Каменова, която персонално е приела служебния здравен министър Стойчо Кацаров в " Пирогов, разгласи, че той е подписал пред очите й всички нужни документи и наложителни заявления за хоспитализация. 

" Стойчо Кацаров беше изпратен при мен от началника на клиниката доцент Атанасов със своята брачна половинка да бъдат прегледани и той вероятно да бъде признат и приет в болница на легло във вътрешната клиника. Нетърпеливо изчакаха своето влизане. На пациента му беше направено ЕКГ, бяха му взети всички кръвни проучвания, беше изработен и скенер на бял дроб. След което пред моите очи той подписа всички нужни и наложителни заявления за хоспитализация в болнично заведение ", съобщи тя.

И го прикани да потвърди по какъв метод различен е подписал личните му документи, откакто той го е направил пред личните й очи. 

По-рано денем, че подписът му под документите е подправен. И добави, че всичко написано от лечебното заведение е подправено. Кацаров заявява, че не е лежал в " Пирогов " и не са му давани никакви медикаменти.

" Дали пациентът ще остане на легло - това взема решение началникът на клиниката по отношение на всичко, което е правено. Те са решили, че може да бъде оставен на домакински престой. По негово предпочитание той не е останал да пролежава в болничното заведение за дните на хоспитализация ", разяснява доктор Каменова.

И добави:

" Подписал е всички документи за хоспитализация. Бил е склонен, минал е и през регистратурата, където е сканирана персоналната му карта, и по-късно е преценено къде да се лекува. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР