Д-р Хелмут Марко от Ред Бул е на мнение, че

...
Д-р Хелмут Марко от Ред Бул е на мнение, че
Коментари Харесай

Ф1 феновете са най-важни, когато става дума за правила


Д-р Хелмут Марко от Ред Бул е на мнение, че почитателите би трябвало да имат последната дума, когато става въпрос за бъдещето и разпоредбите за моторите. Той показа, че е удовлетворен от това, което предлага новото управление на този стадий. Спортният шеф на Формула 1 Рос Браун и неговият екип от експерти създадоха примерно предложение за промени в задвижващите единици след 2021.

За страдание, този първичен проект бе посрещнат на нож от Ферари и Мерцедес. Серджо Маркионе от Ферари заплаши да изоставен спорта, в случай че Либърти държат на опростяването и стандартизацията. Тото Волф от Мерцедес пък има вяра, че Формула 1 би трябвало да бъде постоянно отпред с водещите технологии. Хелмут Марко, обаче, вижда нещата по различен метод. "Правилата са прекомерно комплицирани. Феновете са най-важни, те би трябвало елементарно да проумяват какво се случва, а сега със сегашните регулации това е невероятно. "

Откакто стартира новата хибридна епоха през 2015 Ред Бул имаха много проблеми с мотора Рено. Французите изоставаха доста във връзка с надеждността и хибридните съставни елементи, до момента в който Мерцедес се оправиха напълно и преобладават в последните години. Тъкмо затова Марко дефинира реакцията на немската компания за много предвидима. "Естествено, че разбирам гледната точка на Тото Волф – в случай че той изгуби мотора си, ще изгуби и превъзходството си, тъй че се бори срещу смяната. "

Според Хелмут Марко в последна сметка моторите ще станат по-прости, по-евтини и по-шумни.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР