Д-р Димитър Томов е водач на листата на кандидати за

...
Д-р Димитър Томов е водач на листата на кандидати за
Коментари Харесай

Лекар и богослов води листата на ПП МИР в Силистра

Д-р Димитър Томов е лидер на листата на претенденти за народни представители на за област Силистра. Той е завръшил медицина във Варна, богословие в Ню Йорк и обществени грижи в Националния университет в Дания. Дълги години е работил като доктор в " Спешно поделение " в болничното заведение в. В момента работи в една от водещите и най-реномирани медицински лаборатории за научни изледвания. Той е от хората, който съчетава вярвата и науката в едно цяло.
" Веруюто ми в живота са думите на Иисус Христос: " Всяко нещо, което желаете хората да вършат на вас, по този начин и вие правете на тях ", съобщи Димитър Томов.
 Симеон Славчев: Политическа партия МИР има експертността и готовността да ръководи страната Симеон Славчев: Политическа партия МИР има експертността и готовността да ръководи страната
Политическа партия МИР е подготвена да ръководи страната. Това съобщи ръководителят на политическата мощ Симеон Славчев, в отговор на жур...
Той е на мнение, че доста полезности в днешното ни общество са тотално обезличени. " Когато преди години викахме по площадите " 45 години стигат ", никой от нас не си представяше,че след още 31 години измененията ще бъдат толкоз незначителни и българите толкоз разединени. Нуждаем се от коренна смяна освен в стопанската система, опазването на здравето, образованието, само че и в ценностната ни система, като се върнем обратно към изначалните християнски добродетели. Нека не си позволим трето потомство да бъде изгубено и похабено в дебрите на Прехода ", прикани още Димитър Томов.
" Имаме потребност от обществено насочена стопанска система, подаване на ръка на дребния и междинен бизнес, които са на изгубване, и на преосмисляне на Европейските ни полезности, като се вгледаме към добродетелите, наследени от почтени и праведни предци ", съобщи още Димитър Томов.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР