Д-р Дейвид Прайс е начело на битката с коронавирус .

...
Д-р Дейвид Прайс е начело на битката с коронавирус .
Коментари Харесай

5 прости съвета за предпазване от коронавирус

Д-р Дейвид Прайс е отпред на борбата с ковид. Работи в университетската болница Cornell в Ню Йорк. Днес има пациенти със единствено една диагноза, тъй като в Съединени американски щати към този момент хиляди души са инфектирани, от които повече от една трета са в Ню Йорк.

Д-р Дейвид Прайс, от своя личен опит, е създал ослепително елементарни предписания по какъв начин да се предпазите от зараза, написа zdrave.to.
1. Винаги помнете главния метод на разпространяване на вируса
Това заболяване нормално се предава, когато докоснете нещо инфектирано: човек или повърхнина с вирус. И по-късно докоснете личното си лице с ръце. Прониква в очите, носа или устата.

2. Не преувеличавайте опцията за предаване на вируса по въздух
Съдейки по данните, които в този момент имам, с цел да се болестите в действителност от въздушни капчици - би трябвало да имате доста дълъг и непрекъснат контакт със инфектираните. Тоест, прекарайте 15-30 минути с него, или даже повече, в незащитена среда (без маска) в затворено помещение.
3. Измийте ръцете си!
За да се отбраните, би трябвало да станете маниак на чистите ръце. (Сапунът унищожава обвивката на вируса, изключително в случай че миете кожата с пяна за най-малко 30 секунди ).
4. Не пипайте лицето!
Просто работете върху себе си, тъй че постоянно да има разстояние сред ръцете и лицето ви. В моята персонална процедура в 99% от случаите тези ограничения са задоволителни.
5. Не се поддавайте на боязън и суматоха!
Така обезпечено ще отбраните себе си и околните си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР