Д-р Дейвид Ейгъс е основател и генерален директор на Института

...
Д-р Дейвид Ейгъс е основател и генерален директор на Института
Коментари Харесай

Лекар на Стив Джобс посочи рецепта за дълголетие

Д-р Дейвид Ейгъс е създател и общоприет шеф на Института по трансформативна медицина в Университета в Южна Калифорния.

Той е един от водачите в региона на новите технологии и методите към персонализиране на опазването на здравето. Според доктор Ейгъс актуалната медицина прави всичко, с цел да помогне на човек да остане в добра физическа форма и най-важното - да не пречи на организма си.

“Не пушете, яжте единствено натурална храна, изхвърлете витамините и добавките, ограничете приема на аспирин, не забравяйте за имунизациите, в това число и противогрипните. И, което е доста значимо! Не оставайте самотни, а на вечеря изпивайте чаша хубаво вино”, горещо предлага доктор Дейвид Ейгъс, представен от zdrave.to.

Също по този начин известният американски доктор ни поучава да научим организма си да свикне на режим. Както и да не претрупваме мозъка си вечер - най-малко 2 часа преди сън отложете незавършената си работа за идната заран.

Освен това, по мнението на експерта, с цел да живеете по-дълго, умерено и щастливо, прекарвайте колкото може повече време в придвижване. И непрекъснато “задавайте” на мозъка си комплицирани задания. Самият доктор Ейгъс към този миг е на 54 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР