Д-р Денислава Ангелова, председател на асоциация Докосни дъгата, обсъди възможности

...
Д-р Денислава Ангелова, председател на асоциация Докосни дъгата, обсъди възможности
Коментари Харесай

Световни футболни звезди изразиха готовност за съвместна работа с Асоциация Докосни дъгата

Д-р Денислава Ангелова, ръководител на асоциация " Докосни дъгата ", разиска благоприятни условия за взаимни начинания с част от международните футболни звезди, поканени да се включат в Мача на мира, който се организира под патронажа на папа Франциск и бе в памет на Диего Марадона.

Тя бе част от българската делегация, съпътстваща футболната легенда Христо Стоичков в Рим, Италия.

Припомняме, че преди месец кавалерът на " Златната топка " стана дипломат на мира за Европа по предложение на асоциация " Докосни дъгата ", като това се случи по време на специфична гала в Пазарджик, проведена взаимно с локалната администрация и " Пробега на мира ".

Сега, още веднъж по самодейност на асоциацията и доктор Денислава Ангелова, Христо Стоичков занесе факела на мира във Ватикана и срещна с благородната самодейност останалите футболни звезди от Отбора на света.



По време на визитата си в Рим доктор Денислава Ангелова имаше опция да организира ползотворни диалози с част от футболните величия и да ги запознае обширно с активността на българската организация, която съставлява.

Бившият френски национал и играч на Барселона Ерик Абидал остана впечатлен от самодейностите и акциите на " Докосни дъгата ", ориентирани към децата и младежите в България, и изяви подготвеност за спомагателни диалози по отношение на реализацията на взаимни планове с неговата фондация.

Д-р Денислава Ангелова беседва още и с португалските звезди Уго Алмейда и Бето, които споделиха, че на драго сърце биха посетили България през 2023 година, с цел да поддържат с наличието си някоя от самодейностите на " Докосни дъгата ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР