Д -р Бранимир Кирилов, един от водещите имплантолози и орални

...
Д -р Бранимир Кирилов, един от водещите имплантолози и орални
Коментари Харесай

д-р Бранимир Кирилов ни разказва какво представлява методът TееthXpress

Д -р Бранимир Кирилов, един от водещите имплантолози и орални хирурзи в България и първия оперирал по метода TееthXpress. Притежава голям брой интернационалните квалификации в региона на денталната имплантология. Изнася отчети и лекции като участник в интернационалните конгреси по дентална имплантология в Съединени американски щати и Европа. Автор е на редица публикации и изявления в региона на имплантологията и естетичната стоматология. Името му се свързва с построяването, имиджа и развиването на българската школа по дентална имплантология и пластика. С повече от 10 000 сполучливо сложени импланти зад тила си, през днешния ден той е един от водачите в сферата с потвърден опит и задаващ стандартите за качество в региона. В сегашния миг доктор Бранимир Кирилов е създател и основен експерт в дентална клиника.

За методът TееthXpress, безболезненото лекуване и медицински сън, споделя доктор Кирилов в изявление за Vesti.bg.

Д-р Кирилов какво съставлява методът TееthXpress или „ Зъби за един ден “?

Това е актуален способ, който в границите на доста малко време към 12 часа, човек може да мине от обстановка, в която е изгубил или следва да загуби всичките си зъби в такава, в която да стане изцяло допустимо той още веднъж да се радва на усмивката си и да се усеща удобно с нея. Поставят се 4 или 6 импланта, това е въпрос на обмисляне и вие още веднъж се усмихвате решително още в същия ден.

За кого е подобаваща процедурата?

Процедурата „ Зъби за един ден “ е подобаваща за хора, които са изгубили зъбите си заради някаква причина. При случаи, когато следва изваждане на зъбите възобновяване става незабавно, което дава опция за доста бързо завръщане назад към естествения метод на живот.

Особено подобаваща е процедурата при напреднал стадии на пародонтоза. В същия ден на интервенцията към този момент имате хубави зъби и по този начин оптимално бързо възстановявате ежедневния си темп.

Какви са преимуществата на концепцията TееthXpress пред това да сложим протеза, когато загубим зъбите си?

Протезите са преносими зъби и те се движат по време на хранене, смущават пълноценните обществени контакти и нарушават интимния живот. Фиксирането посредством импланти може да позволи тези проблеми, а посредством метода TееthXpress, това може да стане в границите на един ден, което е голямо преимущество.

През какви стадии минава пациентът по време на лекуването?

Първият основен стадий е събирането на информация и обмисляне като за тази цел по избран протокол се набира нужната документи от пациента. След това се пристъпва към подготовка на пациента за операцията и като финален стадий е осъществяването на самата намеса. Тя се случва под медицински сън, дълга е сред 4-5 часа и е безусловно нетравматична за пациента. Той няма спомен, операцията е изцяло безрискова за здравето и безболезнена. Факт от практиката ми досега е, че това е способ, при който има цялостна успеваемост и 100 % от хората, които са го създали споделят, че това е един от най щастливите им мигове в живота, тъй като още веднъж се усещат същински пълноценни.

Безопасно ли е това лекуване за всеки и крие ли някакви опасности за здравето ни?

При положително обмисляне и добър хирургичен опит слагането на импланти е изцяло безвредно. Добрата инсталация и опита на експерта са двата най-важни фактора. Първите ни пациенти, лекувани със „ Зъби за един ден “ са от 2002 година. Оттогава имаме стотици сполучливи интервенции и възобновени усмивки. Аз съм първият в България оперирал по метода и си припомням, че когато отидох в единствената лаборатория по това време, където се правеха по-иновативни неща в сферата, бях с отпечатък на две челюсти в ръка, само че даже и за самия зъботехник, TееthXpress беше прекомерно новаторски способ.

Необходима ли е някаква специфична поддръжка след лекуването?

Винаги след осъществяване на лекуване би трябвало да се обърне съществено внимание на профилактиката. Когато приключим едно такова лекуване, ние вършим образование за поддръжка на нашите пациенти. Грижим се за техните контролни прегледи, като ги подсещаме при приближаване на времето за профилактика.

Необходими са от 2 до 4 визити годишно при ортодонт след привършване на интервенцията. Профилактика се прави 1 път в годината, когато се смъкват структурите за оглед. Създадохме независимо обособена клиника с тази цел -, където имаме създаден специфичен протокол, осигуряващ нужната профилактика на пациентите.

Болезнено ли е лекуването и оферирате ли алтернатива за тези от нас, които се опасяват прекалено много от зъболекарския стол, то да мине под цялостна анестезия?

Отдавна мина времето, в което пациентите изпитваха болежка на зъболекарската софа. Модерната стоматология предлага изцяло безболезнено и не травматично лекуване. В MEDICAL DENT имаме опит в работа под медицински сън от 2005 година, като от този момент има хиляди пациенти, които са се възползвали от опцията да се лекуват по този удобен метод. Това е метод в зъболечението, който ни дава опция да организираме много комплицирани и отнемащи доста време лекувания в едно посещаване.

За нас постоянно преди всичко е била сигурността на пациента ни. В годините с нашите опитни анестезиолози разработихме един доста мек вид на медицински сън, който не крие никакви опасности за здравето на пациентите ни.

Според вас в метода TееthXpress кое е конкурентното преимущество на един експерт?

Категорично неговия опит. За осъществяването на тази интервенция, с изключение на теоретичните знания от особена значимост е сръчността и опитността на ръката на лекуващия. Най-голямото конкурентно преимущество на мен и екипа ми от експерти е точно това – нашия опит.

Всяка една от стъпките по време на процеса по създаване на усмивката по метода TееthXpress са механично осъществявани дейности от ръка, а не от машина.

Гордея се с всичко, което дентална клиника е постигнала досега и приноса, който има за по-доброто дентално здраве в страната, а от тази година е и публично център за специализация в региона на оралната хирургия за България. Вече имаме първите двама специализанта, зачислени след конкурсен изпит от Медицински Университет София.

Заповядайте от 24 май до 29 май в през седмицата на отворените порти отдадена на концепцията TееthXpress или „ Зъби за един ден “.

Запишете си час на телефон 02/4738798 или от уеб страницата на клиника.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> --> Прибира се дамата, ляга на спалнята, поразмърдва се и ненадейно подскача: - Кой ми е спал в леглото?!? " Да им се не видят и матраците… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНападението е в град КазанИма доста изгоди за здравто и положителният външен видПо думите им 51-годишната жена е познавала извършителяПрез месец април стана ясно, че парите в НЗОК не доближават, с цел да бъдат изплатени теОт сдружението излязоха с нова позиция след свадите в комисията по проверка на управлениетоОт Планинската избавителна работа показаха, че акцията не е била по никакъв начин лекаДо този миг препаратът на Пфайзер/Бионтех можеше да бъде прилаган в Съединени американски щати при хора от 16 години нагореВ края на девети век двамата братя са канонизирани от църквата за светциИгнорирайте радиаторната решетка, това, което се крие зад нея, е есенцията, която прави М3 един от най-впечатляващите спортни седани в света.Какво разкриват резултатите на изследванеХакерската група разгласи, че не желае да вреди на обществотоЗвездите се изправиха пред най-трудните фалшификати – тези на своите сътрудници в шоутоВижте по кое време ще бъдат разхлабени ограниченията във ВашингтонБългария е единствената страна в Европейски Съюз, която не разполага с медицински хеликоптериЕврейски богомолци бяха евакуирани от Стената на рева в ЙерусалимПредседателят на Европейска комисия се похвали в обществените мрежиОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР