Д-р Атанас Михайлов препоръчва това уникално природно чудо за здраво

...
Д-р Атанас Михайлов препоръчва това уникално природно чудо за здраво
Коментари Харесай

Струва само 1.50 лв., а помага за толкова много неща


Д-р Атанас Михайлов предлага това неповторимо естествено знамение за крепко сърце и за болните от диабет!

Уважаваният от хиляди българи доктор Атанас Михайлов непрекъснато е бил от голяма изгода за здравето ни със своите скъпи естествени предписания и способи за лекуване. Днес ще ви срещнем с едно от най-мощните естествени медикаменти, което може да си закупим от всяка билкова аптека на цена едвам от 1,50 лв..

Става дума за великото творение на природата – билката тученица, която много от нас до момента одобряваха за непотребен треволяк или бурен. 
 

Според доктор Атанас Михайлов, а и съгласно редица проучвания обаче, тученицата е едно от чудесата за здравето ни. С помощта на потреблението на прясна тученица под формата на салата, си набираме достатъчното количество потребни субстанции, които борят напълно неприятния холестерол и оказват помощ за подтикват производството на алените кръвни телца.

Те оказват помощ за кръвообращението и доставят тъканите и органите с повече О2.Тя работи неповторимо за крепко сърце, защото съдържа повече Омега-3 мастни киселини даже от рибеното масло – да, това е по този начин, колкото и да не ви се има вяра. Витамините А, С, В, както и съществуването на огромно количество фибри, магнезий, манган, желязо, мед, калий и калций. Семената от тученица пък са идеални освен за крепко сърце и за предотвратяване от сърдечни заболявания, а и за болните от диабет вид 2. Достатъчно е да ги консумираме единствено 8 седмици, с цел да се почувства потвърдения резултат върху това съществено заболяване.

„ Ако страдате от диабет вид 2, е изцяло задоволително да консумирате семена от тученица едвам два пъти на ден. Два пъти си взимате по 5 грама семенца и ги изяждате. Правете го осем седмици поред и ще видите, че ще изпитате освен голямо усъвършенстване на положението си, само че и най-много трайно “, поучава доктор Атанас Михайлов.

Това е по този начин, защото тученицата е едно от най-силните естествени медикаменти за нормализиране и стабилизиране на кръвната захар в тялото. Освен посочените две изгоди, тя играе и основна роля за намаляване при диети, за лекуване на псориазис, за събаряне на високото кръвно и за филтриране на черния дроб написа doctorbg.net.

 

И още: 

1. Тученицата е извънредно потребна за сърцето – тя укрепва здравето на сърдечно-съдовата система. Този удобен резултат върху сърдечната система се дължи на изненадващо високото равнище на омега-3 мастни киселини. Невероятно, само че факт…тученицата съдържа повече омега-3 мастни киселини от някои типове рибено масло.

Тези омега-3 мастни киселини оказват помощ за понижаване на равнищата на „ неприятния “ холестерол в организма и подържат здравословен баланс на холестерола в кръвта ни. Консумирането на храни, които са с високо наличие на омега-3 мастни киселини води до  намаляване на риска от сърдечно-съдови болести като атеросклероза, инфаркти и инсулти. Освен това, калият, който се съдържа в тученицата може да понижи кръвното налягане заради съдоразширяващото му деяние.

2. Тученицата ни оказва помощ да контролираме тежестта си – тя е с ниско наличие на калории, само че е богата на хранителни субстанции и диетични фибри. Това значи, че когато консумираме потребния бурен ще се усещаме сити за по дълго време, а в това време няма да сме приели доста калории. Това ще ни помогне по-лесно да се оправим със непотребните килограми.

3. Тученицата оказва помощ за справяне с разнообразни положения на кожата – високите равнища на витамин А в комбиниране с коктейла от съединения, открити в този бурен значи, че тя може да помогне за понижаване на възпалението при пчелни ужилвания и ухапвания от змии когато се ползва локално, само че също може да подтиква здравия тип на кожата, да понижи бръчките и да подтиква зарастването на повредените кожни сектори.

4. Тученицата оказва помощ за укрепването на костите – гамата от минерали, които участват в тученицата, тя е най-подходящия избор за поддържане на костите ни здрави. Калций, магнезий, желязо, манган са нужните детайли, които укрепват костната тъкан и форсират процеса на зарастване на костите в тялото ни. Това може да ви помогне за попречване на остеопорозата, постоянно срещано положение, обвързвано с възрастта, което визира милиони хора.

5. Тученицата подтиква образуването на кръвни кафези – високото наличие на желязо и мед в тученицата подтиква производството на алените кръвни кафези. Тези минерали са от значително значение за стимулиране на кръвообращението, което значи повече О2 за органите и тъканите и изцяло стимулиране на метаболитната активност.

 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР