Д-р Атанас Мангъров се обяви пред Sportal.bg за отпускане на

...
Д-р Атанас Мангъров се обяви пред Sportal.bg за отпускане на
Коментари Харесай

Д-р Атанас Мангъров: Разрешете на футболистите да тренират, нищо няма да им стане

Д-р Атанас Мангъров се разгласи пред Sportal.bg за разпределяне на ограниченията по отношение на тренировките във футбола. Според началника на детска клиника в столичната Инфекциозна болница не би трябвало да е проблем на футболистите да се разрешат тренировки. Ето какво съобщи доцент доктор Мангъров пред нашата медия:

" Не виждам проблем да се позволи на футболистите да вършат подготвителни сесии на групи. Все отново футболният терен е огромен, не виждам за какво да не стартират да връщат формата си. Говорим за спортисти, които към този момент доста време се готвят в домашни условия и формата им сигурно е паднала. Нормално е това да тормози както тях, по този начин и клубните президенти.

Какъв е казусът треньорът да даде извършения на вратаря, след да му бият топката от надалеч и така нататък Ами когато сте в огромния хранителен магазин и си избирате артикули, а по-късно се наредите на опашката - рискова ли е средата? Освен това приказваме за млади и здрави спортисти, не би трябвало да им стане нищо.

Вече за мач с аудитория е друго - имаме тълпи, хора люпят слънчоглед, приказваме за друго нещо. Но не виждам проблем в тренировките. На мен самия също ми липсва спортуването. Обичам да плавам, само че не щеш ли в този момент не мога. Правя извършения на тренажор у дома, само че не е същото ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР