Д-р Аспарух Илиев, който е ръководител на лаборатория в областта

...
Д-р Аспарух Илиев, който е ръководител на лаборатория в областта
Коментари Харесай

Наш лекар, работещ в чужбина, с критика към медиите заради интервюта с проф. Андрей Чорбанов

Д-р Аспарух Илиев, който е началник на лаборатория в региона на инфекциите на мозъка към Университета в Берн, разгласява сериозно мнение по адрес на имунолога проф. на 15 май в " Денят стартира " на Българска национална телевизия.
С изявлението си доктор Илиев засяга държанието на медиите в България що се отнася до коронакризата. Той прикани да не се гони рейтинг, когато става въпрос за медицина - " просвета с точни критерии ".
" Престанете да каните хора, които са очебийно отговорни за доста гибел и неуспех на имунизацията и Ковид тактиката, и които са показали безнаказаност. Човек, каквото и да работи, когато не умее да потвърди нито едно от изказванията си, не е съответен посетител. Нека всеки коментиращ Ковид рецесията да даде научни изявления и изследвания за изказванията си и в случай че не успее, не го канете ", написа доктор Илиев в персоналния си профил във Facebook.
Д-р Илиев разгласява и две научни публикации по отношение на нуждата от така наречен бустърна доза ваксина за избрани заболявания (), както и за какво имунизацията против COVID-19 основава по-силен имунитет от преболедуването (). " Срамота е, учебникарски знания ", написа лекарят особено във връзка с въпроса с бустърната доза. Припомняме, че проф. Чорбанов застъпва тезата, че естественият имунитет т.е. след преболедуване е не по-лош, в случай че не и по-добър от ваксиналния.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР