Д-р Альоша Александров е роден в България, но практикува в

...
Д-р Альоша Александров е роден в България, но практикува в
Коментари Харесай

Изявен ортопед-травматолог от болница „Чорлу Ватан“ в Турция ще преглежда в Бургас


Д-р Альоша Александров е роден в България, само че практикува в една от най-хубавите лечебни заведения в Турция. В неговите ръце поверяват всички футболисти от огромните турски тимове и спортните величия в страната.

Изтъкнатият ортопед ще преглежда в Бургас на 5,6 и 8 април. Д-р Альоша Александров ще приема пациенти в кабинетите на AshkanLife - Лечение в Турция, намиращи се на бул. „ Даме Груев “ 2 /Очна болница " Хубанов " до комплекс Central Park.

Прегледите се правят след авансово записан час на тел.: +359 888 838 098 / +359 877 709 969.

„ Завършил съм Висш Медицински институт гр. Варна. Специализирах в чужбина и получих компетентност по Ортопедия и Травматология в гр. Истанбул.

Занимавам се с лекуване на фрактури, дислокации и псевдоартрози на опорно двигателния уред, спортна травматология и артроскопска хирургия, артропластика, детска ортопедия, удължение не крака, промяна на вродени и добити костни малформации  и деформитети. Рутинно организирам амбулаторно клинични прегледи в кабинета си и в избрани дни на седмицата правя плановите си интервенции “, разяснява експертът, оказал помощ на стотици хора да се върнат към естествения си темп на живот.

Четете още:

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР