Д нес лидерът на Консервативно обединение на десницата Петър Москов

...
Д нес лидерът на Консервативно обединение на десницата Петър Москов
Коментари Харесай

Москов предложи на Кубрат Пулев да влезе в политиката

Д нес водачът на Консервативно обединяване на десницата Петър Москов се свърза по телефона с първенеца по бокс Кубрат Пулев, който през последните месеци остро подлага на критика българските политици и неналичието на дейно водачество. Двамата са провели дълъг диалог за положението на България и проблемите на българските жители, оповестиха от пресцентъра на Български земеделски народен съюз.



Петър Москов е останал впечатлен от задълбоченото познаване освен на политическата обстановка в страната, което Пулев е посочил в диалога, само че и познаване на главните политически хрумвания и полезности на десницата и програмните такива на българските десни партии.

Пулев е одобрил напълно концепцията на КОД, Български земеделски народен съюз и БДФ да обединят българската десница. По самодейност на Петър Москов двамата ще се срещнат на следващия ден. На срещата Москов ще предложи на Кубрат Пулев да влезе интензивно в политическия живот на България.



Срещата ще се организира на следващия ден от 11 ч в Спортен център Пулев на ул. Сребърна 12. След срещата двамата ще създадат изказване пред медиите.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
2 коментара Късно през нощта в събота против неделя, крепък ваучър в " Люлин ". Към три през нощта телефонът на домакина звъни: - Абе, ей! Намалете я тази… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниКак бизнесът гледа на първите стъпки на служебното правителствоЙосиф Миладинов и Антъни Иванов се класираха за полуфиналите на 100 метра бътерфлай на европейското състезание по плуване в БудапещаВижте местата, които са разкрили тайната на дълголетиетоКога е поставено началото на българската книжовност и какъв брой мъчно е нейното предпазване – тази неделя след централната емисия новиниБългария е включена в листата на страни от така наречен зелена зонаГледайте „ Черешката на тортата “, „ Хавай 5-0 “ и „ Ню Амстердам “ всяка делнична вечер от 25-и майВижте кои са теОтговор от доцент Петя ТрифоноваТой е наказан на 2 години затвор в САЩНа място бяха изпратени коли за спешна помощ и пожарни колиВижте повечеВижте какъв щеше да е животът на кралското семейство съгласно един артистApple счита, че има сериозна конкуренцияШофьорът опитал да избяга, само че малко по-късно бил арестуван от органите на редаПускането му ще бъде последвано от шестседмичен гратисен интервал за страните членки, които имат потребност от повече времеСпоред доктор Стойчо Кацаров заплахата към момента не е отминалаОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР