Д изайнерката Донатела Версаче предизвика оживление на Седмицата на модата

...
Д изайнерката Донатела Версаче предизвика оживление на Седмицата на модата
Коментари Харесай

Донатела Версаче предизвика фурор на Седмицата на модата в Милано

Д изайнерката Донатела Версаче провокира раздвижване на Седмицата на модата в Милано, представяйки новата си сбирка с дефиле със звездното присъединяване на певицата Дуа Липа, манекенките Наоми Кембъл и Джиджи Хадид и Лурдес Леон - дъщерята на Кралицата на попа Мадона, оповестяват международните организации.

Дуа Липа, за която това е дебют на стилния подиум, откри шоуто с черен тоалет с прорези, гарниран с безвредни игли, дефилирайки под звуците на песента си "Physical ".

Визията ѝ навяваше спомен за фамозната рокля на "Версаче ", с която актрисата Елизабет Хърли провокира възторг на кино премиера през 1994 година Дуа Липа закри шоуто с рокля и корсет с цвят на фуксия.

Супермоделът Наоми Кембъл разноски по подиума костюм с панталон в розово, комбиниран с оранжева блуза. Джиджи Хадид, с чийто брат Ануар Хадид има връзка Дуа Липа, дефилира с прилепнала по тялото латексова рокля, а Лурдес Леон - с рокля в сребрист цвят.



В сбирката си Донатела Версаче още веднъж залага на "кодовете " на стилната къща - ярки облекла, безвредни игли и по-специално копринени шалове.

Разкривайки въздействието посредством облеклата, фешън къща "Прада " показа дамската си сбирка за сезона пролет/лято 2022 година, наречена "Съблазняване ".
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Донесох ви моята първа пиеса! - А какъв е сюжетът й? - Тя го обича, а той обича... - Друга? - Не, нея. -… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПо думите му все още има второ " плато " в равнището на заболелитеТова е поредна стъпка на страната в стягането на контрола над тези активиТо е в тежко положение с черепно-мозъчна травмаЛесно е да си първенец благодарение на цифровите технологииОбразувана е кореспонденция по информация в медиите, касаеща проблем с водопровода и канализациятаТрусът е регистриран в 9.17 часа локално времеВсе отново назначените от Румен Радев министри не са свещени крави и не са безгрешни, сподели тяНяма по какъв начин изтъкнат антиваксър да убеди хората да се имунизират, уточни той, визирайки здравния министър Стойчо КацаровИнцидентът е станал при ЖП подлеза до гара ПодуянеТова ще се случи в 18.00 ч. в НДКГСДП получава 25,7% от гласовете, което е най-хубавият ѝ резултат от годиниВижте какво време ни очакваНовият материал ще бъде патентован и в бъдеще ще се употребява в серийно произвеждане.Когато домашното животинче боцка Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР