Д епутат от канадския парламент се появи гол на виртуално

...
Д епутат от канадския парламент се появи гол на виртуално
Коментари Харесай

Канадски депутат се появи гол на виртуално заседание

Д епутат от канадския парламент се появи гол на виртуално съвещание на Долната камара, оповестиха Асошиейтед прес и Агенция Франс Прес, представени от Българска телеграфна агенция.

Уилям Еймъс от Либералната партия, който съставлява в Камарата на общините окръг Понтиак в Квебек от 2015 година, се появи на екраните на сътрудниците си изцяло гол на съвещанието в сряда. Заради пандемията доста канадски депутати вземат участие в съвещанията посредством видеоконферентни връзки.

На скрийншот, получен в канадската осведомителна организация, се вижда Еймъс, изправен зад бюро сред знамената на провинция Квебек и националното знаме на Канада, който прикрива интимните си елементи с мобилен телефон.

"Това бе злополучна неточност ", сподели депутатът в изказване, изпратено по е-поща. "Видеокамерата ми инцидентно се оказа включена, до момента в който се преобличах, откакто се бях върнал от джогинг. Искрено се оправдавам на сътрудниците си от Камарата на общините за това непреднамерено отклонение на вниманието. Очевидно е, че такава неточност няма да се повтори ".

I made a really unfortunate mistake today & obviously I’m embarrassed by it. My camera was accidentally left on as I changed into work clothes after going for a jog. I sincerely apologize to all my colleagues in the House. It was an honest mistake + it won’t happen again.
— Will Amos (@WillAAmos)
Депутатката Клод Дьобелфьой от опозиционната партия "Квебекски блок " сложи процедурен въпрос по отношение на случая и предложи парламентарният устав да изисква от мъжете депутати да носят сако, панталон, риза и вратовръзка върху долни дрехи.

Председателят на камарата Антъни Рота благодари на Дьобелфьой за "наблюденията ѝ " и посочи, че защото той самият не бил видял нищо, попитал техническия екип и те удостоверили, че са видели нещо. Той подсети на депутатите постоянно да са бдителни, когато са покрай камера или микрофон.

Еймъс можело да бъде забелязан само от членовете на Народното събрание и личния състав по вътрешната видеовръзка на Народното събрание. Тъй като не е приказвал, включването му не е попаднало в обществения фийд.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Мъж е в цветарския магазин, с цел да избере цветя за рождения ден на жена си. Все нещо не му харесва, гледа цените, върти се, пита,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниБъдете непоколебими в отстояването на правото, бъдете безкомпромисни с неправдата, доверието в българското правораздаване се гради с неизменност всеки ден, обърна се президентът Румен Радев към българските юристиНе пропускайте комедийния сериал този петък, от 21:00 ч., по NOVAВижте на какво са се натъкнали немски археолозиПреди години едноименното парче на „ Ъпсурт ” се трансформира в решителен шлагер у нас. Citroen сплотява седан, комби и кросоувър в едно с вярата, че ще може да се върне към времената на остарялата си популярност.Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и ще остане съвсем без основна промянаПроизводителите утежняват прогнозите си за следващ пътПри експлоадирането на пламъците, едно от кучетата ѝ скача от 11-тия етаж, с цел да се избави.Какво оповестиха от Министерство на здравеопазванетоМайката и братът на Кристиан Николов се явиха пред съдаТова ще стане последователно, взеха решение на изключително съвещание от Министерския съветПроф. Костадин Ангелов и доцент Ангел Кунчев ще продължат да осведомят обществото за разпространяването на COVID-19 у нас " Не желая да нося две дини под една мишница ", съобщи БорисовГригор Димитров взе единствено 2 гейма против Рафаел НадалСАЩ разгласи нови финансови наказания против Русия и експулсиране на 10 съветски дипломати, Москва даде обещание контрасанкции и извика американския посланикЗмията била отровна Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР