Д арителска кампания за пострадалото при катастрофа семейство от Добрич.

...
Д арителска кампания за пострадалото при катастрофа семейство от Добрич.
Коментари Харесай

Дарителска кампания за пострадалата майка с деца от Добрич

Д арителска акция за потърпевшото при злополука семейство от Добрич. Тежкият пътен случай стана точно на Гергьовден, а в него бяха ранени майката и двете ѝ деца.

Сигнал за злополуката е подаден в ранния следобяд на 6 май. Инцидентът става на кръстовището сред бул. „ Русия” и ул. „ Христо Ботев”. Чичото на децата Иван Иванов е от първите, пристигнали на място.

„ Следователите ми обясниха, че кола е предходна със 100 км/ч. на червен светофар и ги е блъснала”, описа пред мъжът.



Зад кормилото на връхлетелия автомобил е бил 43-годишен мъж от Добрич. Близките на потърпевшите към момента са в потрес от преживения смут. С разнообразни фрактури и контузии са майката и 9-годишната щерка, само че най-тежко е положението на 3-годишния Кристиян, макар, че е бил в детско столче.

„ На детето към този момент са направени 2 интервенции по неотложност. Последната е осъществена в събота и сега момченцето е в реанимация”, уточни доктор Георги Желязков, шеф на МБАЛ Добрич.

9-годишното момиченце, което беше признато с контузия на главата и счупена ключица към този момент е изписано. Стабилизирано е положението и на майката, на която се наложи интервенция на подбедрица.

Дългото възобновяване е обвързвано с непостижими за фамилията разноски. Затова другари и близки се сплотяват в идеята за набиране на средства.

Ако желаете да помогнете, може да го извършите като преведете пари по следната сметка:

Красимира Атанасова Иванова

IBAN: BG94FINV91501015152031

BIC: FINVBGSF
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Катастрофа на кръстовище. Ядосан мъж пита русокоска: - Ти кьорава ли си?!! - Как ще съм кьорава, нали аз те уцелих! Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВижте прогнозата за времето за идващите няколко дниВижте кои са те в нашата галерияВъведоха полицейски час в град ЛодДвамата са разискали ескалацията на напрежение в района на Близкия изток през последните дниТой беше административен секретар на министерствотоСледваща доставка се чака утреСмущението ще продължи най-малко до края на денонощиетоПолицаи са употребявали следен гърмеж, с цел да го обезвредятСтраната ни би трябвало да укрепва връзката си с достойните създатели, пренесли на хиляди километри българското слово, писменост и дух, счита президентътПред публицисти австрийският канцлер съобщи, че не мисли за оставкаНай-малко 10 % от учениците и учителите ще получат преносими компютри или таблетиНовата действителност за лекари и пациентиСпоразумението планува даване на стажантски стратегии на фирми-членове на КРИБ за студентите на Американския университетКой позволи коронавирусът да убие повече от 3,4 милиона душиБългарският състезателен тотализатор чества своя 64-ти рожден ден, по този мотив изпълнителният шеф на Тотото Любомир Петров направи равносметка  Варненският апелативен </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР