Д а се родиш в кралско семейство си има много

...
Д а се родиш в кралско семейство си има много
Коментари Харесай

Без Монополи и тиари: 5 забрани за малките принцове и принцеси

Д а се родиш в кралско семейство си има доста преимущества. Но животът в двореца идва дружно с доста отговорности, а с тях и разпоредбите, които би трябвало да съблюдава всеки, описват във видео от канала във.

Ето и кои правила са част от възпитанието на дребните принцове и принцеси.

1. Здравословно хранене

Установяването на привички, свързани със здравословно хранене, е извънредно значимо за дребните кралски особи. На тях категорично им е неразрешено яденето на пакетирани храни. Но да се хранят здравословно не е комплицирано, когато имаш най-хубавите готвачи и качествени артикули на разположениe.

2. Задължителен дрескод

Всеки подробност от визията на кралското семейство е деликатно определен и облеклата на децата не вършат изключение. На всички момченца им е неразрешено да носят панталони и по тази причина се обличат в къси панталони до 8-годишна възраст. А дребните принцеси би трябвало да заобикалят панталоните и да носят единствено рокли.

3. Не могат да играят Монополи

Самата кралица не разрешава игрите на Манополи по време на фамилни събирания. Причината е, че играта провокира прекалено много разногласия и конкуренция сред участниците. Вместо това децата могат да играят на скрабъл, както вършат техните родители.

4. Момичетата не носят тиари

За разлика от филмите и приказките, в действителния живот дребните принцеси не носят тиари. Според правилото това им се позволява, чак когато се омъжат. Затова принцесите носят за първи път тиара на сватбения си ден.

5. Не могат да задържат дарове

Очакването на множеството хора е, че кралските деца са обсипвани с дарове и това ненапълно е по този начин. Например през 2014 година принц Джордж получава 774 подаръка. Кралското предписание обаче гласи, че принцовете и принцесите би трябвало да одобряват подаръците от името на кралицата, само че нямат право да ги задържат.

Повече вижте във видеото.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Уважаеми чиновници! Моля, тези, които идват малко по-късно на работа, да се движат вдясно по коридора, с цел да не се сблъскват с тези, които си… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТака от ГЕРБ дават отговор на министъра на културата, който тази заран ги помоли да изоставен НДКСъздаден е обходен маршрутКоалицията ГЕРБ-СДС се записва в ЦИК за изборите на 14 ноемвриНовата платформа за iPhone към този момент се популяризира безплатноВ изказване, което възнамерява да направи пред Управителния съвет на МВФ, Георгиева упреква офиса на предходния президент на СБ - американеца Джим Йон Ким, - в операция " Продължаваме промяната " застава твърдо зад кандидатурата на Румен Радев за президентРайонна прокуратура-Сливница притегли като обвинен К.М. за това, че за да набави за себе си имотна полза, подкрепил непознати жители да преминат нелегално през странатаРазкритието е станало в микробус с турска регистрация и ръководен от турски жител, пренасящ платове за шивашка компания у насСпоред Манолова е ясно, че още от август на енергийната борса се вършат спекулативни покупко-продажби, в които вземат участие държавни сдружения в енергетиката и държавни институцииВазир Ахмад Седики, който държи аптека от другата страна на площада, съобщи, че на площада били докарани четири тела, като там останало единствено едното от тях, а останалите три били преместени на други площади, с цел да бъдат изложени на показПо-рано през днешния ден стана ясно, че заседналият товарен транспортен съд край Камен бряг се е наклонилТрактористът е признал за полово посягане и над още едно детеЦелта е да се обезпечи по-добро запазване и възстановяване на детското здраве Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР