Cyberpunk 2077 вече е на пазара две години и за

...
Cyberpunk 2077 вече е на пазара две години и за
Коментари Харесай

Разработчик в CDPR не харесва един конкретен елемент в Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 към този момент е на пазара две години и за това време огромна част от неприятното техническо положение на играта е в предишното. Разбира се, че остават разнообразни други неща, които могат да са по-добре и това беше част от включването на таск дизайнера на Cyberpunk 2077 в профила му в Twitch. Павел Саско, както е неговото име, не харесва значима част от комбат детайла и по-точно големия боеприпас и честотата на стартиране на нови оръжия към играча. Според него, има по-лесно решение.

Саско се включва постоянно в канала си в Twitch, с цел да беседва с геймъри. В една такава полемика от тази седмица на него му се наложило да отговори на въпроса какво, в случай че имаше опция, би трансформирал в играта. Според Саско има доста неща, които да се желаят, само че в случай че би трябвало да отдели нещо значимо, то е честотата на стартиране на оръжия. А в последна сметка, играещите се придържат към едно или две оръжия, нетрънинг и да разглабят на части това, с което разполагат, с цел да подобрят и усъвършенстват статистиката на обичаните им оръжия.

Той взема отношение и по друга тематика. Според Саско, в избран миг в Cyberpunk 2077 съперниците стават прекомерно лесни за побеждаване и на играещия не му се постанова да употребява спомагателни тактики, с цел да победят. Адам Адамчик от GamePressure се съгласява със Саско, привеждайки това, че в случай че завършвате спомагателните задачи, трупате опит и снаряжение, последващите борби с босове, като Ода или Адам Смашър може да не съставлява чак такова предизвикателство. Саско счита, че тук може да се вкара усъвършенстване, тъй като даже The Witcher 3 се е справял по-добре в това отношение.

Междувременно CD Projekt RED оповестиха в Twitter, че краткотрайно деактивират опцията за изпращане и опазване на сейвовете в облака. Причината за това е The Witcher 3 и по-точно обновлението за сегашното конзолно потомство, което излиза на 14-ти този месец. Според полското студио, огромният трафик от свалянето на актуализацията може да претрупа сървърите, което да аргументи забавяния и проблеми с функционалността за автоматизирано опазване в Cyberpunk 2077.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР