Cut Video и Design Taxi ни представят едно тъжно видео,

...
Cut Video и Design Taxi ни представят едно тъжно видео,
Коментари Харесай

Болни от Алцхаймер споделят моментите, които не искат да забравят, в това трогателно видео

Cut Video и Design Taxi ни показват едно тъжно видео, което може да ви накара да се замислите добре над доста неща, както и да усетите издайническа сълза в ъгълчето на окото си.

В него шестима души, страдащи от заболяването на Алцхаймер, споделят мемоари от своето минало, които подлото заболяване може да изличи, тъй като то визира паметта.

" Опишете първата си целувка ", приканва интервюиращият и един от отговорите е " Със брачна половинка ми или с някой различен? " Последва неналожителен смях и от двете страни на камерата, само че това е един от дребното мотиви, които тези хора имат да се ухилен. Всеки от тях се пробва да си напомни по нещо от живота си, само че най-емоционалният въпрос е последният - " Кое е това, което не желаете в никакъв случай да забравяте? "

Отговорите са разнообразни и издават неповторимия темперамент на човешката природа, само че фамилията постоянно участва измежду тях. " Искам да погледна жена си в очите и да бъда до нея колкото се може по-дълго ", споделя един от мъжете в клипа. " Моите деца, не желая да не помня лицата и имената им ", дава отговор очевидно разчувствана друга жена.

Вижте това цялостно с страсти видео тук.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР