CryptoFights е нова блокчейн-базирана игра, която позволява на играчите да

...
CryptoFights е нова блокчейн-базирана игра, която позволява на играчите да
Коментари Харесай

С играта CryptoFights може да правите, купувате и продавате виртуални предмети за криптовалута

CryptoFights е нова блокчейн-базирана игра, която разрешава на играчите да купуват, продават и разменят виртуални предмети от нея за криптопари. Студиото Thoughts in Motion се надява, че CryptoFights ще бъде пионер в блокчейн вселената.
На пръв взор CryptoFights е екшън ролева игра, в която геймърите се борят един против различен. Но всичко в нея е обвързано с най-новите способи от ИТ света. Така да вземем за пример, играта употребява блокчейн-базирана система, с цел да предотврати потреблението на чиитове. Тя употребява и най-новия ERC-1155 стандарт, основан от Enjin Coin, който е предназначен да размени по-нестабилните ERC-20 и ERC-721. ERC-1155 е по-гъвкав и разрешава замяна и замяна на детайли.

Този стандарт за цифрово активиране е предопределен главно за промишлеността за видео игри.

Всички предмети като оръжия и екипировка ще бъдат подкрепени със самата криптовалута Enjin Coin (ENJ). Играчите ще могат сами да ги основават и търгуват посредством Peer-to-Peer платформа.

Като чист геймплей, играта е походова , трупате злато и ХР точки, развивате умения, а има и детайл на RNG. Графиката обаче наподобява много обикновена. Самият блокчейн указател ще демонстрира всички ходове на всички играчи, с цел да има цялостна бистрота.

CryptoFights ще бъде пусната на първо време за Android през Гугъл Play.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР