Crypto.com, базирана в Сингапур борса за криптовалути, въведе нови глобални

...
Crypto.com, базирана в Сингапур борса за криптовалути, въведе нови глобални
Коментари Харесай

Crypto.com въвежда нови крипто услуги в сътрудничество със Standard Chartered

Crypto.com, основана в Сингапур борса за криптовалути, вкара нови световни услуги за търговия на дребно в съдействие със Standard Chartered, предлагайки на потребителите опция да правят транзакции в щатски долари, евро и дирхами на Обединените арабски емирства.

Тези услуги са налични за потребителите в над 90 страни посредством приложението Crypto.com, като им разрешават да подават и теглят въпросните фиатни валути.

Карл Мохан, световен началник на банковите партньорства на Crypto.com и общоприет управител за MEA и APAC районите, дефинира партньорството като взаимноизгодно. Той означи, че обединяването с приближен бранд като Standard Chartered покачва доверието на потребителите и улеснява транзакциите, което от своя страна покачва доверието в криптовалутната промишленост.

Първоначално тези световни услуги ще бъдат налични за клиентите в ОАЕ, като се възнамерява последователно да се разширят и в други райони. Инициативата е подкрепена от Standard Chartered и действа в границите на Регулаторния орган за виртуални активи на Дубай (VARA).

Услугите на Crypto.com ще се ръководят посредством районния ѝ център в Дубай – район, прочут със строгите си закони за отбрана на потребителите. Рамката VARA на Дубай, основана през 2022 година, постанова ясни рекламни практики за търговците и изисква от обвързваните с крипто субекти да получат регулаторно утвърждение, с цел да избегнат строги наказания.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР