Creative Assembly, британското студио, известно най-вече с игрите от света

...
Creative Assembly, британското студио, известно най-вече с игрите от света
Коментари Харесай

Следващата игра на Creative Assembly ще е научно-фантастичен FPS шутър

Creative Assembly, английското студио, известно най-много с игрите от света на Total Wars, само че също по този начин и с Alien: Isolation, работи от известно време по нова игра, за която до този миг нямаше доста детайлности. Но неотдавна стана ясно какво ще е идната видеоигра на компанията: напълно ново IP, научно-фантастичен шутър с вероятност от първо лице.

В новия брой на списание Edge (предадено от Gamesradar), шефът на Creative Assembly Гарет Едмъндсън и креативният шеф Алистър Хоуп разкриват, че студиото работи по упоменатия шутър още от 2018. Те описват също, че едни от главните провокации и акценти в работата им се явява придържането към достоверност и достоверност и положително схващане на изходния материал. Последното подсказва, че сходно на Alien: Isolation, и идната игра на студиото може би се основава на известна кино поредност или може би разказ. Едмъндсън и Хопуп обаче не посочват въпросния „изходен материал“.

„Това е наша нова интелектуална благосъстоятелност и свят, който сътворяваме. И несъмнено, че ние сме отдадени на него на 100% и желанието ни е да създадем нещата вярно. Искаме да разберем какво е да представиш достоверност в синия океан или в откритото синьо небе, когато единственото, с което разполагаш пред себе си е празна страница“, споделя Хоуп.

Определено ще е забавно да се види какво са ни подготвили Creative Assembly, изключително, като имаме поради това, че са експерти в RTS тактиките, само че в това време демонстрираха на всички, че геният им е в действителност многообразен с Alien: Isolation.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР