Creative Assembly анонсираха следващия експанжън за Total War: Rome II.Rise

...
Creative Assembly анонсираха следващия експанжън за Total War: Rome II.Rise
Коментари Харесай

Анонс на Rise of the Republic, нов експанжън за Total War: Rome II

Creative Assembly анонсираха идващия експанжън за Total War: Rome II.
Rise of the Republic, както е името му разкрива събитията, разиграли се преди главната история в играта. Действието се развива през 399 година пр.н.е. и разказва събитията, водещи до Второто учредяване на Рим.

„Изключително детайлизираната кампанийна карта на Rise of the Republic дава обстоен взор над Италия и прилежащите страни, представяйки девет фракции, с които може да играете, сред които Рим, великият град-държава Сиракуза и амбициозните галски племена на сеноните“, гласи анонса на експанжъна. Всяка секта ще идва със своите лични характерности и бонуси, само че и със характерните за района и времето проблеми – всичко това, несъмнено, основаващо се на исторически обстоятелства.

Освен Rise of the Republic, който излиза на девети идващия месец, Creative Assembly ще доставят и по този начин дълго чаканото обновяване Ancestral Update, изцяло гратис. То ще включва нормалните геймплей усъвършенствания и промени, главната, от които ще е фамилното дърво. То ще ви помогне да разберете дали вашите герои имат родствена връзка с тези, които срещате в играта, дружно с други някои добавки, които да създадат прекарването ви от играта още по-запомнящо се. Може да изпробвате главните характерности на Ancestral Update още през днешния ден в бета канала на играта, който може да достигнете чрез менюто на Steam клиента си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР