CreateInstall е програма за създаване на инсталации, която дава пълен

...
CreateInstall е програма за създаване на инсталации, която дава пълен
Коментари Харесай

CreateInstall Free 8.10.1

CreateInstall е стратегия за основаване на съоръжения, която дава цялостен надзор върху процеса на инсталиране и неограничена мащабируемост .

Ако желае да знаете какво малко по малко прави вашата апаратура, то CreateInstall е за вас.

Всички подготвени сюжети за инсталиране са показани във тип на поредни указания и могат да се употребяват като подготвени команди, а потребителят може да прибавя свои дейности.

CreateInstall употребява езика за програмиране Gentee като скриптов език, който дава богати благоприятни условия за основаване на съоръжения.

С помощта на CreateInstall потребителят има опция за тъкмо ръководство на инсталирането и деинсталирането на стратегиите.

Възможно е мащабиране на текстовите прозорци, прибавяне на лични запаси и графични детайли.

Възможен е избор на един от двата логаритъма за компресиране, като единият дава висока компресия, а другият – висока скорост на разкомпресиране. Може да се каже, че CreateInstall е конструктор, благодарение на който може да се сътвори случайна инсталационна стратегия. Лиценз: Безплатен (Freeware) .
Промени в CreateInstall Free 8.10.1:
Added:
Added the „ Set DPIAware “ checkbox to Project – Dialog Settings. Added parameter Serialpsw to dialog Dialog – User and reg. key. Added Windows 11 detection.
Fixed
Fixed minor bugs.

Изтегли: (4.63 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР