COVID кризата е на път да затвори част от .

...
COVID кризата е на път да затвори част от .
Коментари Харесай

Кината пред фалит заради коронакризата

COVID рецесията е на път да затвори част от. Зрителите са със 70% по-малко  от нормалното , което води единствено до загуби, алармират от сектора и приканват страната да подкрепи бизнеса, оповестява БТВ. Почти празни зали, понижени прожекции, скъсен личен състав и понижено работно време. Така наподобяват сега огромните киносалони, откакто получиха правото да работят със зали цялостни на 30%. Междувременно, киноиндустрията спря доста от фотосите и министър председателите, което прави правенето на стратегия още по-трудна задача.
За да могат да спасят бизнеса, от кината се пробват да привлекат феновете по нетрадиционни способи. „ Опитваме се да привличаме разнообразни групи от хора с тематични цикли по този начин да го кажа, сега имаме серия от детски анимационни филм в утринните часове. Алтернативно наличие опери, балети и концерти “, изясни Стефан Минчев.
 Дарт Вейдър – най-лошият от топ злодеите в киното Дарт Вейдър – най-лошият от топ злодеите в киното
Киното е обичано на доста хора по света. Но то ни притегля освен с красивите, благородни и положителни герои и филми, а и с тъмнината, м...
От сектора акцентират, че в множеството европейски страни има ограничения за поддръжка. За спокойствието на бъдещите посетителите от сектора твърдят, че се съблюдават всички нужни ограничения за стерилизация и отдалеченост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР