COVID-19 e не само заразен, но по-издръжлив и по-устойчив вирус.

...
COVID-19 e не само заразен, но по-издръжлив и по-устойчив вирус.
Коментари Харесай

Проф. Мермерски: Тръмп даде принос за науката, лекувайки се експериментално от COVID-19

COVID-19 e освен инфектиран, само че по-издръжлив и по-устойчив вирус. Това съобщи в предаването проф. Йонко Мермерски, който от 30 години живее и работи в Съединени американски щати. Той разяснява ограниченията против, които редица страни подхващат, по време на есенно-зимния интервал.
По думите на проф. Мермерски би трябвало да се търси салдото при ограниченията против вируса и заплахата, която той нанася. " Повечето хора изкарват вируса напълно леко, както е. При него нещата се разтръбиха, тъй като той постъпи в болничното заведение за два дни, само че не тъй като му беше належащо. Затова споделям, че 90% от хората, които паказват признаци, те са леки ", посочи проф. Мермерски.
Той разяснява тематиката с бързото изцеление на стопанина на Белия дом от COVID-19, като акцентира, че на Тръмп превантивно са му били дадени лекарства. " Включително той се подложи на пробна терапия като опитно зайче - в последна сметка той даде своя принос за науката, като взе участие в пробното лекуване ", смята проф. Мермерски.
Той означи, че напрежението към вируса ще намалее тогава, когато приключат американските президентски избори. " Този вирус е най-изучаваният напоследък и най-вече внимание закупи. Има даже петиция, която потегли от щата Масачузетс, която не е срещу вируса, а срещу ограниченията, които се постановат. Защото огромна битка в Съединени американски щати особено е точно ограниченията, които се ползват, да не са по-унищожителни от самата болест или самия вирус ", сподели Йонко Мермерски.
Той съобщи, че маската е потребна, тъй като в случай че болен човек я носи, по този метод защищава другите към себе си. Проф. Мермерски обърна внимание на фините прахови частици във въздуха, като сподели, че те са преносител на COVID-19 и въпросът не трябва да се подценява.
Вижте какво още сподели професор Мермерски във видеото:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР