© Надежда Чипева КонференциятаКак се случва дигиталната трансформация на производството

...
© Надежда Чипева КонференциятаКак се случва дигиталната трансформация на производството
Коментари Харесай

Industry 4.0: Как България да стане R&D център в производството на авточасти

© Надежда Чипева Конференцията
Как се случва цифровата промяна на производството в района и какво е бъдещето на автомобилната промишленост в България. Това ще са главните тематики на конференцията " Индустрия 4.0 ", която ще се организира на 3 октомври в " Хотел Империал " в Пловдив. Регистрацията е отворена до 1 октомври, само че местата са лимитирани. Организатори на конференцията са " Капитал ", община Пловдив и " Тракия тех ". Повече информация вижте тук.
България изживява същински взрив в производството на части за международната автомобилна промишленост: фирмите в този бранш към този момент надвишават 100, а приходите им са към 4 милиарда евро. Може ли обаче страната да се трансформира в освен това от производител и експортьор на части, като стане да вземем за пример и значим център за проучвания, развиване и нововъведения (R&D). Това ще е една от тематиките на панела " Инвестиции, напредък и нововъведения в автомобилния бранш " по време на 4-ата конференция Industry 4.0, която ще се организира при започване на октомври в Пловдив.

Големи компании от този бранш ще опишат за своите проекти за софтуерно развиване в България през идващите години, а Андраш Кадоча от McKinsey ще направи презентация с разбор на бизнес и икономическата среда за развиване на аутомотив и индустриалните браншове. Той е специалист на тематика Industry 4.0, цифровата промяна на производството, възстановяване на оперативните резултати и дълготрайното обмисляне в компанията.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Kонференцията Industry 4.0 ще се организира на 3 октомври в " Хотел Империал " в Пловдив. Регистрацията е отворена до 1 октомври, само че местата са лимитирани. Организатори на конференцията са " Капитал ", община Пловдив и " Тракия тех ". Повече информация вижте тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР