© Dado Ruvic Още по темата И Google застана срещу

...
© Dado Ruvic Още по темата И Google застана срещу
Коментари Харесай

Дигиталните валути изтриха 60 млрд. долара за ден

© Dado Ruvic Още по тематиката
И Гугъл застана против криптовалутите

Търсачката не разрешава рекламите на цифрови пари и обвързваните с тях принадлежности и услуги
14 мар 2018
Криптовалутите се оцветиха в зелено
12 мар 2018
Bitcoin поевтиня с 25% за три дни

Проверките на криптоборсите по света не престават
9 мар 2018
Слухове и страхове внезапно обезцениха криптовалутите

Има подозрения за неоторизирани продажби през борсата Binance
8 мар 2018
Парадокс - покупко-продажбите с Bitcoin са на рекордно ниско равнище

Броят на транзакциите е същият, когато криптовалутата е коствала 500 $
6 мар 2018 Криптопазарът означи един от най-големите дневни спадове в четвъртък (15 март). Общата капитализация на цифровите валути падна от над 370 милиарда $ до 310 милиарда, което е най-ниското равнище от 6 февруари насам. В следобедните часове стартира известно възобновяване - до към 330 милиарда $, само че в същото време се усили и размерът на транзакциите - от 13 до 18 милиарда $, което води до мощни съмнения в цените.

Конкретно Bitcoin е поевтинял с 5.5% за последните 24 часа и към 15:30 часа се търгува за 8280 $. Ethereum пък за пръв път от 6 февруари слезе за малко под границата от 600 $.

Какви са аргументите

Редица фактори оказват въздействие върху цената на криптовалутите през последните дни. Анализатори показват като съществена причина всеобщи продажби на наличните биткойни от сметките на банкрутиралата борса Mt.Gox. Назначените попечители на платформата започнаха да продават наличната криптовалута, с цел да покрият част от отговорностите към кредиторите.

В същото време Гугъл, която е най-големият в света цифров рекламодател, разгласи, че не разрешава промотирането на всякаква информация за криптовалутите, в това число в началото предложение на монети (ICO), портфейли и търговски препоръки.

Също по този начин Япония, Франция и Германия оповестиха, че ще слагат въпроса на предстоящaта среща на Г-20 в аржентинската столица Буенос Айрес.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР