Coolpad представи новите модели смартфони Daquan 3 и 3 Plus,

...
Coolpad представи новите модели смартфони Daquan 3 и 3 Plus,
Коментари Харесай

Нещо ново: Coolpad представи два смартфона с 3D екрани – Daquan 3 и 3 Plus

Coolpad показа новите модели смарт телефони Daquan 3 и 3 Plus, оборудвани с 3D екрани. Производителят акцентира, че с помощта на специфичната технология на екрана потребителят може да се любува на триизмерни изображения без потреблението на специфични очила.

Daquan 3 Plus е устройство с 6,58-инчов екран с Full HD+ резолюция и 120Hz периодичност на освежаване. То употребява технологията Naked-Eye 3D, основана на следене на очите и прерисуване на изображенията в действително време благодарение на изкуствен интелект. Това дава опция на смарт телефона да трансформира елементарните изображения в триизмерни.

Хардуерната платформа на устройствата се базира на процесора MediaTek Dimensity 900. Налице са 8 GB RAM и 256 GB вградена памет. Основната камера е тройна с 50 МР основен оптичен датчик. Има и 8-мегапикселов ултраширокоъгълен модул и 2-мегапикселова макрокамера. Сред другите маркирани характерности са стерео високоговорители, Wi-Fi 6 с два честотни диапазона и поддръжката на 5G. Задният панел на тези смарт телефони е стъклен. Използва се батерия с потенциал 4500 mAh и 33W бързо зареждане.

От друга страна, смарт телефонът Daquan 3 е с съвсем идентични характерности, само че има различен процесор и това е Purple Light Junrui T760. Той наподобява на Unisoc T760 по своя индексен номер E760. Тук оперативната памет е 6 GB, а вградената памет е 128 GB. Резолюцията на главната камера също е изменена и е 13MP. Останалите спецификации остават непроменени, като се изключи зареждането, което е 18W.

Смартфонът Coolpad Daquan 3 към този момент може да бъде закупен на цена от $220, до момента в който Daquan 3 Plus коства $320.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР