Connectify Hotspot конфигурира виртуален рутер за минута Connectify Hotspot е лесен

...
Connectify Hotspot конфигурира виртуален рутер за минута
Connectify Hotspot е лесен
Коментари Харесай

Connectify Hotspot – създава Wi-Fi горещи точки


Connectify Hotspot конфигурира виртуален рутер за минута

Connectify Hotspot е елементарен за потребление инструмент с необятен набор от благоприятни условия за основаване на Wi-Fi горещи точки и подсигуряване на безжичната връзка с WEP и WPA2.

Обикновено основаването на хотспот става с обособен рутер, само че за тази цел може да се употребява и профилирано приложение като Connectify Hotspot, което отстрани потребността от в допълнение хардуерно устройство.

Софтуерът трансформира всеки компютър с интернет връзка и безжични благоприятни условия във виртуален рутер, като разрешава потреблението на същата интернет връзка на голям брой други устройства.

Connectify Hotspot се конфигурира за минута – избиратеWi-Fi устройство (например вашия лаптоп), име на горещата Wi-Fi точка, режим на сигурност, разрешавате или не интернет шерването, след което имате цялостен надзор върху вашата безжична мрежа и видимост за това кой се свързва към нея.

Нещо повече, Connectify Hotspot ви дава опция да изследвате споделените запаси от устройствата, които са свързани към системата. Приложението прави всички задания автоматизирано, включително конфигурирането на безжичната карта, защитната стена и споделената връзка.

Connectify Hotspot се явява решение за всеки, които желае да споделя интернет връзка вкъщи или в офиса. Програмата има комфортен и разбираем интерфейс и може да се употребява и от неопитни консуматори.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР