Connectify е софтуер, който служи за създаване на зона с

...
Connectify е софтуер, който служи за създаване на зона с
Коментари Харесай

Connectify 2023.0.1.40175

Connectify е програмен продукт, който служи за основаване на зона с безжичен интернет. С помощта на тази дребна стратегия можете да споделяте вашата интернет връзка с другари и познати без да ви се постанова да купувате спомагателни устройства, кабели и други

Connectify ви разрешава да свържете безграничен брой безжични устройства (лаптопи, мобилни телефони, гейминг системи и др.) към вашата мрежа. Безжичните устройства могат да виждат вашата безжична зона, основана посредством Connectify, и да се свързват към нея, като всяка друга Wi-Fi точка за достъп. Освен това, връзката е предпазена с WPA2 енкрипция.

Connectify е комфортно и потребно приложение, което ще ви спести непотребни пари от рутери, суичове и други устройства преносим компютър, принтер и други мобилни устройства без да е нужен рутер.

Добавени са „ клониране “ на Wi-Fi параметрите, както и Eye-Fi поддръжка. Поддържа се по-подробна статистика на осъществените връзки. Автоматично се разпознава най-силния Wi-Fi сигнал за шерване. Лиценз: Безплатен (Freeware) .



Изтегли:  (10.6 MB)

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР