CONCORD, N.H. — Ветеран от Ню Хемпшир призна, че е

...
CONCORD, N.H. — Ветеран от Ню Хемпшир призна, че е
Коментари Харесай

Ветеран от Ню Хемпшир признава, че е фалшифицирал нуждата си от инвалидна количка в продължение на 20 години, за да получи $660 000 допълнителни придобивки

CONCORD, N.H. — Ветеран от Ню Хемпшир призна, че е фалшифицирал потребността си от инвалидна количка в продължение на 20 години, с цел да претендира над 660 000 $ компенсации, които не е имал право да получи.

49-годишният Кристофър Щулц от Антрим се призна за отговорен в Окръжния съд на Съединени американски щати в четвъртък по едно обвиняване за предоставяне на погрешни изказвания. Той е изправен пред оптимален период затвор от пет години, когато бъде наказан на 6 май.

Прокуратурата на Съединени американски щати сподели, че при започване на 2003 година Щулц е твърдял, че към този момент не може да употребява краката си, причинявайки на Министерството на Съединени американски щати по въпросите на ветераните да го оцени като 100% неработоспособен и да усили месечните му компенсации. Освен това му бяха дадени пари за закупуване и пригаждане на специфични коли.

Прокурорите споделиха, че Щулц е бил „ следен неведнъж “ да върви обикновено. През 2021 година той употребява инвалидна количка, до момента в който е в медицински център на Вирджиния в Бостън, само че след к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР