(Competitor performs during the Red Bull Soapbox Race 2014 in

...
(Competitor performs during the Red Bull Soapbox Race 2014 in
Коментари Харесай

Повече препятствия и по-голяма скорост по тазгодишното трасе на Red Bull Soapbox

(Competitor performs during the Red Bull Soapbox Race 2014 in Sofia, Bulgaria on September 28th, 2014)

Един ден остава да забележим онлайн най-щурите безмоторни колички във второто издание на Red Bull Soapbox надпреварата! Какво чака дръзките състезатели и техните Отбори по стръмното и цялостно с трудности трасе на бул. " Черни връх "  тази неделя? Това ще узнаете на 30 септември, където всички могат да прегледат количките и да надъхат смелчагите преди Старта, от 11:00. Защото в 12:00 часа, шоуто ще бъде публично намерено от водещите Мария Силвестър и Станислав Гъмов. 

Освен измерването на скоростта, всеки Отбор ще получи оценка за креативност на количката, както и за артистичното си показване на платформата, преди да се спуснат в предизвикването. Отборите имат за цел да завоюват сърцата на Журито, бидейки занимателни, неповторими, и с костюми, които подхождат на цялостната им концепция и количка.

Отборите са 60 на брой и уменията им да конструират безмоторни " сапунерки "  ще бъдат изпитани освен от наклона на булеварда. Препятствията са повече на брой от предното издание и ще затруднят даже най-изобретателните.

Състезанието е тематично отдадено на България! Цялото трасе ще бъде " подправено "  и украсено с етно-културни детайли. Очаквайте даже аромата на розова вода.  Може би това ще е най-благоуханният Red Bull Soapbox в световната история на над 120 надпревари от 2000 година до през днешния ден.

(Competitor performs during the Red Bull Soapbox Race 2014 in Sofia, Bulgaria on September 28th, 2014)

От самото начало, всички ще могат и да се поддържат в специфичните зони с храни и питиета, ситуирани в градинката наоколо до трасето. Денят ще бъде изпълнен с страст, скорост, шоу, както и безчет изненади от сътрудниците на събитието.

След коронясването на спечелилите, заниманието ще продължи в Raffy Bar & Gelato Pool след 18:00 ч. Там Отборите, техните почитатели и гостите на заведението могат да се посмеят още веднъж на шоуто и да се възползват от специфичната барбекю-оферта.

За да се обезпечи безпроблемно протичане на конкуренцията ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижването по бул. " Черни връх "  в секторите сред бул. " Джеймс Баучер "  и бул. " Арсеналски ". Повече информация можете да намерите в сайта на събитието.в раздел: Новини.

Всичко настоящо към Red Bull Soapbox следете във Фейсбук.

Вижте онлайн Героите на трасето във второто издание на RED BULL SOAPBOX в България и подкрепете подвига им с доста звук и въодушевление! 

Утре, 30 септември 2018, на бул. " Черни връх ", с летящ старт в 12:00 часа, безусловно ще се държим за коремите от смях, до момента в който тимовете ни демонстрират най-хубавото от себе си. 

Те не се вземат на съществено, само че най-сериозно са подходили в конструирането на количките си. Те знаят, че горивото е неразрешено, само че несъмнено имат " гориво в кръвта ". Те не се стремят към победа непременно, тъй като към този момент са победили скуката и рутината! 

Елате да забележим дали самоделките на смелчагите ще финишират цели, минавайки през 4-те трудности по стръмното трасе и дали артистичното им показване ще завоюва сърцата на журито: 

10:00 часа – Отваряне на изложбената зона
11:30 часа – Официално разкриване от водещите Мария Силвестър и Станимир Гъмов
12:00 – Летящ старт
Около 16:00 – Награждаване на първенците

Шоу, дами и господа, същинско, безметежно, щуро и доста занимателно шоу ни чака в утрешния невероятен септемврийски ден. Не го пропускайте! 

Смахнатите сапунерки на 60 тима от цялата страна към този момент са на терен в очакване на огромния старт! 

(Red Bull Soapbox Race, 2018, Sofia, Bulgaria)

(Red Bull Soapbox Race, 2018, Sofia, Bulgaria)

(Red Bull Soapbox Race, 2018, Sofia, Bulgaria)

(Red Bull Soapbox Race, 2018, Sofia, Bulgaria)

(Red Bull Soapbox Race, 2018, Sofia, Bulgaria)

(Red Bull Soapbox Race, 2018, Sofia, Bulgaria)

Снимки и видео от света: www.redbullcontentpool.com – (Search: Red Bull Soapbox race)
Директен линк със фотоси и видео, в това число България: www.redbullcontentpool.com

Снимки и изображение: Red Bull Content Pool

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР