Coinbase и Binance наскоро бяха изправени пред правни предизвикателства от

...
Coinbase и Binance наскоро бяха изправени пред правни предизвикателства от
Коментари Харесай

Паника на крипто пазарите: Инвеститори теглят средствата си от Binance и Coinbase

Coinbase и Binance неотдавна бяха изправени пред правни провокации от страна на Комисията за скъпи бумаги и тържища, което докара до обилни последствия в света на криптовалутите.

Тези двама изтъкнати играчи в областта на криптовалутите привлякоха вниманието на регулаторните органи напоследък.

Поредните правосъдни каузи обаче сътвориха боязън, неустановеност и подозрение (FUD) в промишлеността. Според данни, предоставени от Nansen, както Binance, по този начин и Coinbase са претърпели смесен чист отлив от над $2.7 милиарда в границите на първите 24 часа след правосъдните каузи.

Данните на Nansen разкриват, че потребителите на Binance са изтеглили активи на стойност $3 милиарда, до момента в който са подали единствено $1.57 милиарда, което е довело до негативен произлязъл поток от $1.43 милиарда.

По същия метод потребителите на Coinbase са изтеглили $2.64 милиарда и са подали $1.46 милиарда, което води до негативен отлив от $1.28 милиарда.

Независимо от правните провокации, основният изпълнителен шеф на Coinbase Брайън Армстронг изрази решимостта си да отбрани позицията на компанията в съда против SEC.

Армстронг интензивно се застъпва за основаването на всеобхватна регулаторна рамка за криптовалутите в Съединени американски щати и се гордее, че съставлява промишлеността в правосъдните производства.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР