Coin Operated Games публикуваха ново видео към изометричното си RPG

...
Coin Operated Games публикуваха ново видео към изометричното си RPG
Коментари Харесай

Empyre: Lords of the Sea Gates с премиерно видео

Coin Operated Games разгласиха ново видео към изометричното си RPG премеждие Empyre: Lords of the Sea Gates , което към този момент е налично за лични компютри чрез Steam.

Действието на играта се развива в една различна версия на Ню Йорк от началото на предишния век . След голямо наводняване, чистата вода е на приключване. Правителството се пробва да се оправи със обстановката, само че анархията бързо превзема градските улици, а хората се бият за всяка капка вода. Постепенно в метрополиса се образуват дребни отделени поселища , които имат свое ръководство. Това ръководство обаче е основано от пирати и мафиоти , които без жалост отстраняват всеки, който реши да се опълчи на властта им. Играещите ще би трябвало да решат какво тъкмо да вършат ръководените от тях дребни групи в Planning Mode режима . Единствено положителните стратегически ходове ще ви донесат победа. След превключването в Action режим обаче, ще получите шанса да приложите вашите комбат качества. Заедно с това, на вас ви се постанова бързо да намерите решение на казуса с дефицита на вода.

„ Изключително разчувствани сме да споделим Empyre: Lords of the Sea Gates с геймърите по целия свят. Стремим се да резервираме ситуацията и тематиките на нашите игри разпознаваеми, само че и също по този начин неповторими, тъй че да разгърнем силата на историята, написана от фантастичния ни публицист, Пол Нот. Нямаме самообладание да забележим, както старите геймъри, искащи да се върнат към ролевите игри от 90-те, по този начин и новото потомство, да стартират да играят нашата игра. Имаме толкоз доста истории още за описване в тази различна действителност, и това е единствено първата част! “, гласи посланието на креативния шеф на играта Джон Рандал .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР