Code Fashion Awards ще награди най-добрите модни проекти за 2022.

...
Code Fashion Awards ще награди най-добрите модни проекти за 2022.
Коментари Харесай

Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание

Code Fashion Awards ще награди най-хубавите фешън планове за 2022. Фотографи, коафьори, гримьори, стилисти, модели, дизайнери и марки ще се борят за влиятелните блестящи статуетки.

За пета поредна година събитието ще събере най-известните имена в стилната промишленост, ВИП персони, представители на разнообразни сфери на бизнеса, инфлуенсъри и трендсетъри.

Тази година екипът на Code Fashion Awards са добавили няколко нови категории, които също ще станат част от церемонията. Вече стартира и гласуването на уеб страницата www.codefashionawards.bg, където всички могат да се срещнат от близко с номинациите и да създадат своя избор.

Code Fashion Awards ще се организира на 26.01.2023 в зала София Гранд на хотел Маринела.

По мотив 5-тото издание на стилните награди дрескодът на събитието още веднъж ще бъде черно и диаманти - класиката, която Code Fashion Awards постановиха още първата година.


 

ПОВЕЧЕ ЗА ГЛАСУВАНЕТО:

Всеки консуматор може да гласоподава свободно за всички или единствено за определени категории от един IP адрес. След изпращане софтуерът блокира IP адреса на гласувалия и следи за опити за наново гласоподаване. При опит за операция на вота през proxy уеб сайтове, подадените гласове от сходни референти се анулират автоматизирано. Допълнително се следи за гласоподаване динамични IP адреси от една и съща мрежа на един и същи снабдител. При определяне на корист получените гласове се анулират автоматизирано.
Гласуването става единствено и само на: www.codefashionawards.bg
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР