Coca-Cola твърди, че Y3000 Zero Sugar предлага вкусът на бъдещето

...
Coca-Cola твърди, че Y3000 Zero Sugar предлага вкусът на бъдещето
Коментари Харесай

Колата на бъдещето? Кока-Кола представи напитка, генерирана от изкуствен интелект

Coca-Cola твърди, че Y3000 Zero Sugar предлага " усетът на бъдещето "

Емил Василев преди 3 минути 7 Сподели

Най-четени

ТелефониДаниел Десподов - 13:32 | 11.09.2023

Според мениджмънта на компанията смарт телефонът Redmi Note 13 Pro+ няма да има конкуренция в мобилната снимка

ТелефониДаниел Десподов - 11:24 | 11.09.2023

За Apple става прекомерно комплицирано в Китай – съвсем всеки минава към Huawei

IT НовиниДаниел Десподов - 10:23 | 11.09.2023

Тази област се развива доста бързо – компанията Mahle създаде „ идеалният “ електродвигател (видео)

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Напитката Y3000 Zero Sugar на Coca-Cola – лимитирана серия, която се появи по рафтовете в Съединени американски щати по-рано този месец е това на което бъдещето има на усет, се споделя в изказване на компанията. Тя е основана с комбинираното умеене на „ човешкия и изкуствения разсъдък, обединени за един въздействащ израз на това, което Coca-Cola има вяра, че ще донесе утрешният ден “.

Как е основана?

От компанията оповестиха, че са помолили почитатели от целия свят да изпратят своите мнения за това какъв би бил усетът на „ напитката от бъдещето “, което е помогнало на Coca-Cola в нейната разработка. Използването на изкуствен интелект е помогнало на компанията да създаде вкусови профили и да проектира външната опаковка на продукта – логото и текстовия скрипт.

Всякo кенче Y3000 има и QR код, който, когато бъде сканиран ще даде на клиентите опция да надникнат по какъв начин ще наподобяват 3000-те години. Потребителите ще имат достъп до Coca-Cola Creations Hub, където ще могат да филтрират фотоси посредством персонализираната камера Y3000 AI Cam.

„ Надяваме се, че през 3000 година Кока-Кола ще бъде все по този начин настояща и освежаваща, както е през днешния ден, по тази причина си поставихме за цел да изследваме концепцията за това какъв усет би имала една Кока-Кола от бъдещето и какви прекарвания би отключила една Кока-Кола от бъдещето? “

каза Оана Влад, старши шеф световни тактики в Кока-Кола

Макар да не знаем какъв тъкмо е усетът на новата футуристична напитка, хората, живеещи в Съединени американски щати, Канада и Африка разполагат с продукта на своите пазари за стеснен интервал от време.

Все повече марки свързват изкуствения разсъдък с творчеството

Coca-Cola нае Пратик Такар за световен началник по изкуствения разсъдък, като той има вяра, че изкуственият разсъдък ще преодолее пропастта сред човешката креативност и идентичността на марката, заяви Forbes.

Coca-Cola не е единствената марка, която опитва с генеративен изкуствен интелект. Клиенти на рекламния колос WPP като Nestlé и Mondelez употребяват принадлежности с изкуствен интелект като DALL-E 2 на OpenAI, с цел да вършат своите реклами, оповестява The Verge. Ръководителите на тези компании споделят, че потреблението на принадлежности с генеративен изкуствен интелект „ понижава разноските и усилва продуктивността “.

В днешния си тип терминът „ изкуствен интелект “ е механически термин, само че евентуално от време на време е и неправилен заради недоразумения и неправилна приложимост. Сега обаче, откакто се трансформира в маркетингов диалект на мултинационална компания за храни и питиета, наклонността към размиване на смисъла му наподобява ще продължи.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР