Coca-Cola ще актуализира на своята машина Freestyle, която позволява на

...
Coca-Cola ще актуализира на своята машина Freestyle, която позволява на
Коментари Харесай

Coca-Cola планира да внедри безконтактна технология на своите Freestyle машини

Coca-Cola ще актуализира на своята машина Freestyle, която разрешава на клиентите да избират и наливат питиета посредством смарт телефон, предава Business Insider.

" Нито един бранш не е потърпевш повече от пандемията от заведенията за хранене и развлекателния бизнес ", съобщи Крис Хелман, вицепрезидентът на Coca-Cola Freestyle.

Хората могат да получат своята напитка с просто сканиране на QR кода на Freestyle машината, без да се постанова да изтеглят приложение или да основават акаунт. Така на екрана се появяват вариантите за напитка, което разрешава на хората да изберат какво желаят да употребяват. Целият развой лишава единствено няколко секунди.

В Съединени американски щати има почти 52 000 машини Coca-Cola Freestyle. Според Хелман, Coca-Cola възнамерява да внедри безконтактна технология на 50 машини още тази седмица и на почти 10 000 до края на лятото. Плановете са до края на годината всички Freestyle машини да употребяват технология без допиране.

Гигантът работи също с заведения за хранене, с цел да даде други варианти за сигурност, като дезинфектант за ръце и други. Хелман акцентира, че към момента не е ясно по какъв начин хората ще реагират на обновения на машината Freestyle.
 Coca-Cola е на път да сложи началото на първата в историята си алкохолна напитка
Coca-Cola е на път да сложи началото на първата в историята си алкохолна напитка

Компанията към този момент е записала името

" Не съм сигурен до какъв брой потребителите ще употребяват машината с новата технология ", сподели Хелман. " И аз нямам проблем с това. " " За Потребителите може да е доста комфортно и да желаят да го употребяват непрестанно или може да бъде единствено дребна част от нашия бизнес ", добави Хелман. " Ще забележим какво ще стане, вследствие на потребителското държание ", сподели той.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР