Coca-Cola България представя своята нова енергийна напитка - Coca-Cola Energy.

...
Coca-Cola България представя своята нова енергийна напитка - Coca-Cola Energy.
Коментари Харесай

Coca-Cola България представи енергийната напитка Coca-Cola Energy

Coca-Cola България показва своята нова енергийна напитка - Coca-Cola Energy. Компанията разгласи решението да разшири портфолиото си от артикули, а Coca-Cola Energy е първата енергийна напитка в него.

От компанията оповестиха, че през 2020 година възнамеряват да разширят позиционирането на Coca-Cola Energy на спомагателни пазари с първичен фокус върху Европа. Продуктът ще се появи в България през този март.

Със страховит Coca-Cola усет и чувство, които хората към този момент познават и обичат, Coca-Cola Energy съдържа кофеин от естествени източници, екстракти от гуарана и витамин B. В напитката няма таурин. Продуктът ще се предлага в опаковки от 250 мл.

„ Coca-Cola Energy включва съставки, добити от естествени източници и познатият и ободрителен усет на Coca-Cola “, споделя Светлана Димитрова, Senior Brand Manager, газирани питиета. „ По време на създаването на рецептата запазихме тези две качества в основата на напитката и сме горди, че я предлагаме под марката Coca-Cola. С наслаждение каним хората да опитат тази нова и друга енергийна напитка, която е предопределена да добави бързото и постоянно много натоварено всекидневие.

“Coca-Cola Energy ще се появи с впечатляваща нова образна еднаквост. Лоунча на напитката ще бъде съпроводен и от маркетинг акция, която скоро ще бъде показана в България.

Създадена като напитка за младежи (18-35 г.), Coca-Cola Energy ще бъде рекламирана в сходство с виновните маркетингови инструкции на Coca-Cola Company. Според насоките на UNESDA акцията няма да включва семплинг активации наоколо до начални и междинни учебни заведения и смесването на напитката с алкохол няма да бъде насърчавано.



(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР