CNN разгръща червения килим за Джефри Тубин, бившия си измъчван

...
CNN разгръща червения килим за Джефри Тубин, бившия си измъчван
Коментари Харесай

CNN връща измъчвания от скандали Джефри Тубин обратно в лоното след внезапно напускане при предишния режим

CNN разпростира аления килим за Джефри Тубин, някогашния си малтретиран от кавги юридически анализатор, който ненадейно напусна мрежата през 2022 година при предходния корпоративен режим.

Тубин, прочут през последните години със смущаващата си мастурбация през 2020 година, се появи в CNN съвсем дузина пъти от началото на годината до предоставяйте мнения по разнообразни правни горещи тематики като настоящите обвинявания на някогашния президент Тръмп, отчета на специфичния прокурор Робърт Хър за президента Байдън и неотдавна единомислещото решение на Върховния съд да отхвърли възбраната за гласоподаване за Тръмп в Колорадо.

Той най-често се е появявал в „ Anderson Cooper 360 “, като се е появявал пет пъти в тази стратегия от началото на февруари, съгласно преписите на Grabien. Той също по този начин се е появявал в стратегии на CNN като " Laura Coates Live ", " The Source with Kaitlan Collins ", " CNN Newsnight " и " CNN This Morning ". Бивш юридически анализатор на мрежата, той просто е показан кат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР