class=first-letter-big>В открито обръщение към структурите на ДПС почетният председател д-р

...
class=first-letter-big>В открито обръщение към структурите на ДПС почетният председател д-р
Коментари Харесай

Доган: От гледна точка на Съдбата, няма нужда да се връщам в политиката

class= " first-letter-big " > В намерено послание към структурите на Движение за права и свободи почетният ръководител доктор Ахмед Доган декларира, че няма потребност да се връща в политиката. Обръщението, публикувано от пресцентъра на Движение за права и свободи, е във връзка номинацията от структурите на партията в Кърджали за идните парламентарни избори, съобщи Българска телеграфна агенция.

"Преди всичко желая да изразя благодарността си към всички, които желаят най-малко виртуално да се върна в политиката. Честно казано, номинацията на "А. Доган " ме изненада, тъй като всички знаете, че към този момент девета година не се занимавам с политическа активност. Но признавам, получих и кефлийско въодушевление за добре свършена работа, за което също ви благодаря ", се показва в обръщението.

В текста се акцентира, че Движение за права и свободи се трансформирала в значима политическа групировка, по която съвсем всички "новопръкнали се " партии и обединения наложително се нареждат и търсят ценностна еднаквост по отношение на полезностите на придвижването.

"Не е неприятно да бъдеш ръководещ параметър в геометрията на политическото пространство, само че този политически статус си има и цена и тя би трябвало да се заплати. Разбирам, че включването на "А. Доган " в номинациите дава подтик за готовност, само че в същото време с това в допълнение "зарежда " прочувствената мотивация на съперниците и съперниците на Движение за права и свободи, тъй като "образа на А. Доган " целеустремено беше сатанизиран през целия интервал на прехода. И в този подтекст прави работа и на свои, и на непознати ", показва почетният ръководител в обръщението си.

"От позиция на Съдбата, няма потребност "А. Доган " да се връща в политиката. Най-значимото ми създание в живота е "Движението за права и свободи ", което Ви принадлежи във времето. Ако желаете да ме зарадвате, покажете на света какво съставлява Движение за права и свободи на идните парламентарни избори ", декларира още Доган в намерено послание към структурите на Движение за права и свободи.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР