class=first-letter-big>Т ази вечер в ефира на NOVA стартира най-новия български

...
class=first-letter-big>Т ази вечер в ефира на NOVA стартира най-новия български
Коментари Харесай

„Отдел Издирване“ с премиера тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

class= " first-letter-big " > Т ази вечер в ефира на NOVA започва най-новия български престъпен сериал – „ Отдел Издирване “, който ще предложи безизходен сюжет, магнетични облици и разпознаваема стилистика. В премиерния епизод на истинската авторска продукция от 21:00 ч. феновете ще могат да се срещнат от близко с героите от отдел „ Издирване “, техните житейски истории и загадъчните престъпни случаи, по чиито следи потеглят.

„ С общи старания успяхме да изградим една забавна история с доста обрати и професионален взор към полицейската работа и престъпния род. Сериалът ще извади феновете от действителността, която ни притиска със своите условности и ще ги потопи в заплетения сюжет и прелестната игра на нашия актьорски състав. Във всяка история и персонаж сме вкарали нотка на натурализъм, заимствана от действителни случаи и събития “, показа създателят на сериала Александър Чобанов в „ Здравей, България “ броени часове преди дебюта на „ Отдел Издирване “ в телевизионния ефир.
 Отдел Издирване class= " image-desc " > Отдел Издирване class= " image-source " > Източник: Nova.bg
Част от впечатляващия каст са едни от най-талантливите и сполучливи родни артисти: Юлиан Вергов, Ана Пападопулу, Христо Петков, Елена Телбис, Иван Бърнев, Пламен Димов, Георги Златарев, Христо Пъдев, Мартин Радоев, Георги Кацараски и други Към тях се причислява и обаятелната хърватска звезда Ива Михалич, взела участие в хитовия хърватски сериал на HBO – „ Успех “.
 Отдел Издирване class= " image-desc " > Отдел Издирване class= " image-source " > Източник: Nova.bg
“Много е вълнуващо по какъв начин се случва процесът по търсене на изчезнало лице, само че най-интересното в полицейската работа е вътрешното несъгласие, от което са разкъсвани служителите на реда от време на време. Смятам, че те са много по-интересни от неприятните момчета “ показа Юлиан Вергов, който влиза в ролята на доблестния издирвач – основен контрольор Камен Петков.

Зад продукцията стои още екип от експерти – режисьор на премиерния сериал е добре познатият с работата си по едни от най-успешните български продукции в последните години Димитър Димитров, а оператор е Борис Славков. Музиката към серийния филм е особено основана от Максим Ешкенази. „ Равносметката за нас след фотосите на сериала е развлечение, макар провокациите “ разяснява продуцентът на сериала Александър Христов.

Каква ще бъде персоналната покруса на двамата основни герои и някогашни съпрузи Ралица и Камен Петкови, с какви закононарушения ще се сблъска отдел „ Издирване “ и ще могат ли служителите на реда да разграничат персоналните от професионалните си проблеми?

Не пропускайте най-новия български сериал „ Отдел Издирване “ довечера от 21:00 ч. по NOVA!

Повече информация за „ Отдел Издирване “ може да откриете в , и на сериала.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР